پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲
۰ |
۰

زمان استارت تمرینات استقلال مشخص شد

زمان استارت تمرینات استقلال مشخص شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اعضای تیم استقلال پس از چند روز استراحت از فردا جمعه دور جدید تمرینات خود را آغاز می‌کند.

شاگردان ریکاردو ساپینتو که پس از پایان هفته ششم مسابقات لیگ برتر به تعطیلات موقتی رفته بودند باید از فردا دور جدید تعم تمرینات خود را در نبود بسیاری از بازیکنان ملی پوش این تیم استارت بزنند.

طبق اعلام بیژن طاهری مدیر تیم استقلال قرار است دور جدید تمرینات این تیم از فردا بعد از ظهر استارت بخورد تا بازیکنان جهت آماده شدن برای دیدار هفته هفتم مقابل مس رفسنجان کار خود را زیر نظر کادر فنی آغاز کنند.

با توجه به مصدومیت روزبه چشمی و غیبت تعدادی از ملی پوشان رده بزرگسال و امید استقلال قطعاً تمرینات این تیم حال و هوای روزهای قبل از تعطیلات را نخواهد داشت اما با این وجود کادر فنی استقلال اعلام کرده از فردا دور جدید تمرینات با تکیه بر کارهای بدنسازی و افزایش توان جسمانی استارت خواهد خورد.

یادآور می شود؛ دیدار بعدی استقلال روز جمعه ۲۵ مهر و از ساعت ۱۸ در ورزشگاه قلعه حسن خان مقابله مس رفسنجان برگزار خواهد شد.

همچنین بخوانید: دلیل عصبانیت ساپینتو؛ چه کسانی زحمات این پرتغالی را بر باد دادند؟!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی