شهریار مغانلو در فصل جاری نتوانسته در تیم اتحاد کلبا امارات عملکرد قابلقبولی داشته باشد. او در ۴ بازی اخیر این تیم تنها یک گل به ثمر رسانده و فقط در یک مسابقه در ترکیب اصلی قرار گرفته است. در بیشتر دیدارها، مغانلو جای خود را به سکو بابا، مهاجم ۲۴ ساله اهل مالی، داده و نیمکتنشین بوده است.
نمایش نهچندان درخشان این مهاجم ایرانی باعث شد در فهرست جدید تیم ملی جایی نداشته باشد و در کنار افت جایگاهش در باشگاه، حالا برای بازگشت به جمع ملیپوشان مسیر دشواری پیش رو داشته باشد. با توجه به بازگشت سردار آزمون از مصدومیت طی چند ماه آینده، احتمال حضور مغانلو در جام جهانی آینده بسیار کم به نظر میرسد؛ موضوعی که میتواند ضربه بزرگی به دوران حرفهای او وارد کند.
بیشتر بخوانید: هیچ جوره نمیشد آقای گل لیگ را ندید!
در این اردو قلعه نویی تصمیم گرفت به جای مغانلو، از کسری طاهری جوان و اللهیار صیادمنش دعوت کند و این دو بازیکن در کنار علیپور و طارمی ۴ مهاجم تخصصی تیم ملی برای دو بازی دوستانه مقابل روسیه و تانزانیا هستند. حال باید دید در نهایت مهاجم سابق پرسپولیس و سپاهان چه سرنوشتی در این فصل پیدا خواهد کرد و آیا در نقل و انتقالات زمستانی به دنبال تغییر تیم خواهد بود یا خیر.گفتنی است مغانلو در تابستان گزینه جدی پرسپولیس بود ولی نتوانست به تیم سابقش برگردد و در اتحاد کلبا ماندنی شد.