دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵
۰ |
۰

نمرات ملی پوشان برابر روسیه، بیرو و محبی ضعفای دور از انتظار

بهترین های تیم ملی؛ زوج گلساز و گلزن در کنار زوج قلب دفاعی!

بهترین های تیم ملی؛ زوج گلساز و گلزن در کنار زوج قلب دفاعی!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

سازنده و زننده تک گل ایران به روسیه بالاترین نمره را در میان ملی پوشان کشورمان کسب کردند.

در سال‌های دور انتخاب بهترین بازیکن میدان به شکل تجربی و چشمی صورت می‌گرفت. رسانه‌های بزرگ و معتبر با دعوت از کارشناسان فوتبال، پیشکسوتان و مربیان، نظر آنها را در پایان هر مسابقه نسبت به بازیکنان هر دو تیم پرسیده و فیفا و کنفدراسیون‌های قاره‌ها نیز جایزه بهترین بازیکن هر بازی و هر تورنمنت را با همین شیوه اهدا می‌کردند.

اما در سال‌های اخیر و با پیشرفت تکنولوژی، حالا دیگر رسانه‌ها نیز همانند مربیان به نرم‌افزارهای سنجش کیفیت بازیکنان یا همان آنالیز دسترسی داشته و اقدام به انتشار نمرات بازیکنان در پایان هر بازی می‌کنند. اگرچه هنوز هم کاری که تجربه فوتبال شناسان و چشم مربیان و پیشکسوتان انجام می‌دهد، از عهده هیچ سیستم نمره دهی بر نمی‌آید!

نه باید به طور کلی ارزش و اهمیت این نمرات را نادیده گرفت و نه بیش از آنچه که تاثیر دارند، به آنها بها داد. یک مثال؛ در فوتبال نتیجه تعیین کننده تیم برنده است و نتیجه، با زدن گل به دست می‌آید. چه بسیار بازیکنانی که در طول ۹۰ دقیقه هیچ حرکت مفید و مثبتی انجام نداده‌اند اما فقط در یک لحظه و یک صحنه، تک گل بازی را زده و تیم خود را به پیروزی رسانده‌اند!

با معیارهای آنالیز و بر اساس تکنولوژی، آنها هیچ کدام از نمرات کامل آیتم‌های مختلف مثل دوندگی، پرس، پاس سالم، شوت به چارچوب، تکل موفق، تصاحب توپ‌های سرگردان و ... را نمی‌گیرند اما از نظر مربی و کارشناسان با ارزش‌ترین بازیکن میدان هستند.

حالا نگاه کنید بازیکنان تیم ملی کشورمان مقابل روسیه چه نمره ای گرفته اند؛ تک گل تیم ملی کشورمان را در شروع نیمه دوم امیرحسین حسین‌زاده روی پاس سامان قدوس زد و این دو بازیکن به طور مشترک با نمره ۷.۳ بهترین بازیکنان تیم ایران شناخته شدند. اما آنها یک شریک کاملاً غیرمنتظره نیز کنار خود داشتند!

شجاع خلیل‌زاده که به عنوان رهبر خط دفاعی و بازیکن با تجربه ما در این مسابقه برای اولین بار یک زوج جدید کنار خود داشت، مثل حسین‌زاده و قدوس نمره ۷.۳ گرفت و ابر قویی نژاد زوج او در اولین بازی ملی خود ۷.۲ گرفت. یعنی پس از زوج گلساز و گلزن ما، زوج مرکز خط دفاعی بهترین بودند!

اما ضعیف‌ترین بازیکن نیز همانطور که مشخص بود و همه دیدند علیرضا بیرانوند سنگربان تازه بازگشته ما بود که با نمره ۵.۶ پایین‌ترین نمره را در میان ملی‌پوشان ما گرفت. بعد از بیرانوند، تنها لژیونر شاغل فعلی ما در لیگ روسیه -یعنی محمد محبی- که با توجه به شناختش از فضای فوتبال این کشور، ورزشگاه‌ها و بازیکنان تیم ملی روسیه و البته توانمندی و سابقه درخشان خودش، امید بسیاری به او داشتیم با نمره ۶.۳ ضعیف‌ترین بازیکن ما بود.

اینجا را بخوانید: سقوط قلعه‌نویی در ولگوگراد؛ رکورد منفی تیم ملی بعد از یک دهه

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی