سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۵
۲۰ |
۶

۴۰۰ هزار دلار کجا، ۱,۵ میلیون دلار کجا؛ ستاره استقلال باید هم عاشق باشد!

یاسر آسانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پیشنهاد استقلال به آسانی آنقدر وسوسه انگیز بود که او به بقیه تیم‌ها پاسخ منفی داد.

یاسر اسانی بدون تردید یکی از ستاره‌های بزرگ فصل استقلال بوده است؛ بازیکنی که نه‌تنها بهترین گلزن آبی‌پوشان محسوب می‌شود، بلکه با نمایش‌های درخشانش به مهره‌ای کلیدی در ترکیب تیم تبدیل شده است. عملکرد فوق‌العاده او باعث شده بسیاری از کارشناسان، اسانی را یکی از بهترین بازیکنان خارجی سال‌های اخیر فوتبال ایران بدانند.

هافبک خلاق استقلال که دوشنبه‌شب مهمان برنامه فوتبال برتر بود، در گفت‌وگویی درباره ماجرای حضورش در این تیم و علاقه زیادش به استقلال صحبت کرد و تأکید داشت که از همان ابتدا فقط این تیم را انتخاب کرده است:

«وقتی پیشنهاد استقلال را دریافت کردم، به خانواده و دوستانم گفتم فقط می‌خواهم به این تیم بروم. استقلال تیم بزرگی در آسیاست و هواداران فوق‌العاده‌ای دارد. حتی باشگاه گوانگجو پیشنهاد داد به ژاپن بروم، اما قبول نکردم و گفتم یا به استقلال می‌روم یا به هیچ تیم دیگری.»

البته دلیل اینکه اسانی از عشق و علاقه‌اش به استقلال و هوادارانش صحبت می‌کند، بی‌ارتباط با دستمزد بالای او در این تیم نیست. در واقع، پیشنهاد استقلال آن‌قدر وسوسه‌کننده بود که تصمیم او را قطعی کرد. اسانی در کره جنوبی حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار دلار دستمزد می‌گرفت، اما طبق شنیده‌ها، قراردادش با استقلال حدود ۱,۵ میلیون دلار است؛ یعنی تقریباً چهار برابر بیشتر از حقوقش در تیم قبلی.

با این شرایط، طبیعی است که او از عشق و علاقه‌اش به استقلال سخن بگوید و اعلام کند جز استقلال هیچ تیم دیگری را نمی‌خواهد. البته تردیدی نیست که اسانی فوتبالیستی باکیفیت و تأثیرگذار است، اما واقعیت این است که نه در کشورش و نه در لیگ‌های کره و ژاپن، چنین قراردادی برایش دست‌یافتنی نبود. به همین دلیل هم او با اشتیاق فراوان از این پیشنهاد استقبال کرد و برای حضور در ایران لحظه‌شماری می‌کرد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۶
  • در صف بررسی: ۸
  • غیرقابل‌انتشار: ۶
  • Bad boy IR ۱۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
    اینا دوروز بهشون پول ندی نوتیس بعدم فسخ بعدم شکایت هیچکدوم از این خارجی ها علاقه به تیم ندارن فقط بخاطر پول میان فرقی نمیکنه چه استقلال چه پرسپولیس چه تیم های دیگه فقط پول بقیش همش نمایشه جلو هوادارا
  • مرتضی IR ۱۵:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
    همین مبلغ رو سپاهان و پرسپولیس هم بهش میدادن ولی اونجاها نرفت .. بهتره توی نوشتن انصاف هم به خرج بدید
    • عارف IR ۱۹:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
      درویش بهش ۳۸۰ هزار دلار پیشنهاد داده بود پسر جون مطلب بخون همین طور رو هوا کامنت میزارید فکر کن درویش به بازیکن ۱/۵ میلیون پیشنهاد بده🤣🤣🤣🤣
  • مهرداد IR ۱۵:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
    البته باید بپذیریم شرایط زندگی در کره جنوبی و ژاپن با ایران خیلی متفاوته . این بازیکنها به ایران میایند دو فصلی بخودشون سخت میگیرن و با 3یا 4 میلیون دلار پول برمیگردن و یه عمر با خیال راحت زندگی میکنن
  • اسی IR ۱۶:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
    پولی که صاحبش معلوم نیس کیه واز جیب کی در میاد گیرندش نیشش تا بنا گوش باز میشه و به ستاره های حلبی افتخار میکنه البته اون ستاره ها مال تیم تاج بوده اینا نصب کردن.
  • Nilofar Abi IR ۱۷:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
    شما چرا میسوزید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی