ابوالفضل جلالی روزهای سختی را در استقلال سپری میکند. مدافعی که زمانی یکی از بازیکنانی بود که همواره به تیم ملی دعوت می شد و حتی در جام جهانی هم پیراهن ایران را بر تن داشت، حالا مدتهاست نیمکتنشین حسین گودرزی شده است. با توجه به تأکید ساپینتو بر حفظ ترکیب برنده، فعلاً هم بعید است جلالی دوباره به ترکیب اصلی برگردد.
بعد از دیدار اخیر مقابل آلومینیوم که با برد استقلال همراه شد، جلالی در جشن پیروزی تیمش شرکت نکرد و حتی از روی نیمکت هم بلند نشد. اما ساپینتو وقتی متوجه ناراحتی شاگردش شد، به سمت او رفت، او را در آغوش گرفت و دقایقی با او صحبت کرد تا آرامش را به مدافع ناراحت خود برگرداند.
با این حال، صحبت های ساپینتو خیلی فایده ای نداشت و جلالی خیلی زودتر از بقیه به رختکن رفت تا تنها باشد. ابوالفضل بعد از فوت مادربزرگش که وابستگی شدیدی به او داشت، هنوز نتوانسته شرایط روحی خوبی پیدا کند و همین موضوع روی عملکرد فنی اش هم تاثیر گذاشت. جلالی خوب میداند که برای بازگشت به روزهای اوج و پوشیدن دوباره پیراهن تیم ملی، باید جایگاهش را در استقلال پس بگیرد و به ترکیب اصلی برسد که البته کار راحتی نخواهد بود.
بیشتر بخوانید: دستگیری سردار آزمون با کوکائین؟/ واکنش پلیس اینترپل به خبر تخلف لژیونر ایرانی


