دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
۱ |
۳

منصور ابراهیم زاده: چه ایرادی دارد کمک امیر مسن‌تر از او باشد

یک مربی مثل کیروش باید دستیار قلعه‌نویی در جام‌جهانی باشد/ هنوز از فلسفه این ایتالیایی خبر نداریم

یک مربی مثل کیروش باید دستیار قلعه‌نویی در جام‌جهانی باشد/ هنوز از فلسفه این ایتالیایی خبر نداریم
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

مربی اسبق تیم ملی گفت: یک مربی مثل کی‌روش بیایید و دستیار قلعه‌نویی در تیم ملی شود. قلعه‌نویی در لب خط مربی بسیار باهوشی است.

منصور ابراهیم‌زاده، مربی اسبق تیم‌ملی در خصوص شرایط این تیم اظهار داشت: من ۴ دیدار آخر تیم ملی را دیدم. بازی‌هایش در کافا و بازی‌های دوستانه‌اش را.باید بگویم تیم ملی انتظاراتم را برآورده نکرد. قطعاً تیم ملی مشکلاتی را در کافا داشت. مثل‌اینکه برخی بازیکنان غایب بودند و همه بازیکنان باهم در اختیار کادر فنی قرار نگرفتند. با این ‌حال انتظارم از تیم ملی که به جام جهانی صعود کرده خیلی‌خیلی بیشتر است.

وی درباره مربی ایتالیایی که به کادر فنی اضافه شده و اینکه آیا می‌تواند به بهبود شرایط فنی تیم ملی کمک کند یا نه گفت: باید دید فلسفه و راهبُرد او با امیر قلعه‌نویی همخوانی دارد یا نه. من پیش‌ازاین هم یکبار گفتم دستیار قلعه‌نویی باید مربی باشد که تجربه حضور در جام جهانی را به‌عنوان مربی داشته باشد. دستیاران قلعه‌نویی در جام جهانی بازی کرده‌اند اما این تورنمنت مهم را به‌عنوان مربی تجربه نکرده‌اند. امیدوارم این مربی ایتالیایی که با مربیان بزرگی کار کرده در تیم ملی تأثیرگذار باشد.

دستیار اسبق قلعه نویی در تیم ملی در این باره که چرا معتقد است کنار دستی‌های قلعه نویی باید از او بزرگتر باشند به فارس گفت: چه اشکالی دارد اگر دستیار قلعه‌نویی از نظر سنی بزرگ‌تر و مسن‌تر از او باشد. مگر زاگالو دستیار کارلوس پریرا در برزیل نبود؟ هیچ ایرادی ندارد. منظور من این بود که مثلاً مربی مثل کیروش بیاید و دستیار قلعه‌نویی در تیم ملی شود. اگر بیاید خیلی خوب است. کیروش را مثال زدم تا بدانید که منظورم چیست. امیر قلعه‌نویی در لب خط مربی بسیار باهوشی است و این کار را خیلی خوب بلد است اما دستیار یا تمرین دهنده او باید در سازماندهی و برنامه‌ریزی تمرینات به او کمک کند.

حمید استیلی

وی با اشاره به جام جهانی ۹۸ فرانسه و مقدمات حضور تیم ملی در آن رقابتها گفت: آن زمان ابتدا ایوویچ سرمربی تیم ملی بود ولی برکنار شد. ایوویچ تمرینات سخت بدنسازی برای بازیکنان در نظر گرفته بود به طوری که برخی بازیکنان گلایه کردند و در مصاحبه‌هایشان گفتند او ما را زیاد می‌دواند. مگر ما سرباز هستیم یا می‌خواهیم به جنگ برویم؟! اما ایوویچ تیم ملی را به بروجرد برد و آنجا اردو برگزار کرد زیرا معتقد بود که تیم ملی از نظر تاکتیکی از آلمان و یوگسلاوی عقب‌تر است اما از آمریکا بهتر است.

ابرهیم زاده ادامه داد: به همین دلیل تلاش کرد که میزان دوندگی بازیکنان تیم ملی را افزایش بدهد. آن زمان بازیکنان در فوتبال اروپا حدود ۸ کیلومتر دوندگی داشتند و بازیکنان ما حدود ۵ کیلومتر.در نهایت دیدید که در جام جهانی یوگسلاوی روی یک ضربه کاشته و به دلیل اشتباه نیما نکیسا در جاگیری گل زد و برنده شد. آمریکا را که با دوندگی خوب بازیکنان بردیم و مقابل آلمان هم تا دقیقه ۷۵ گل نخورده بودیم و در نهایت گل اول را روی یک ضربه کاشته خوردیم. البته اکنون فوتبال نسبت به آن زمان خیلی تفاوت پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: واکنش مانچینی به حضور گالیاردی در ایران/ فقط برایش یک آرزو دارم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • ۹۷۲ IR ۱۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۹
    یکی مثل کی‌روش یا حتی چند درجه پایین تر از اووهیچ وقت حاضر نمی‌شود دستیار کسی مثل قلعه نویی شود مگر به او قول صندلی سرمربیگری تیم ملی را داده باشند حالا ببنید به این دو نفر مربی و آنالیزور که جدید به کادر فنی تیم ملی اضافه شده اند چه وعده ها و چه پول‌های داده اند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی