یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۰
۰ |
۰

کشف جدید اوسمار در پرسپولیس/ توپخانه سرخ‌ها تقویت شد +عکس

کشف جدید اوسمار در پرسپولیس/ توپخانه سرخ‌ها تقویت شد +عکس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

از جمله نفرات اول پیوسته به پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات تابستانی مهاجم فصل گذشته آلومینیوم اراک بود.

محمد امین کاظمیان بازیکن گلزن تیم آلومینیوم اراک که در روزهای پایانی اردیبهشت ماه بلافاصله پس از پایان مسابقات فصل بیست و چهارم لیگ برتر رسماً به پرسپولیس پیوست حالا به یکی از مهره‌های گلزن تیم پرسپولیس در ترکیب این تیم تبدیل شده است.

محمد امین کاظمیان که در آخرین دیدار پرسپولیس در لیگ برتر موفق شد در مصاف مقابل استقلال خوزستان در اندک دقایق حضورش درون زمین یک گل برای سرخپوشان تهرانی به ثمر برساند در دیدار تدارکاتی این تیم مقابل گل گهر سیرجان هم زننده یکی از سه گل پرسپولیس شد.

کاظمیان که بلافاصله پس از گلزنی در دیدار مقابل استقلال خوزستان گفته بود زمان وحید هاشمیان به هیچ عنوان او را در تمرین مورد توجه قرار نمی‌دادند و بعضاً پشت دروازه مشغول تمرین کردن بوده، حالا با حضور اوسمار ویرا سرمربی برزیلی پرسپولیس به خوبی دیده شده و مشخصا می‌تواند به یکی از امیدهای پرسپولیس در خط حمله تبدیل شود تا توپخانه سرخ‌های تهرانی با قدرت بیشتری در ادامه رقابت‌ها دروازه حریفان را به توپ ببندد.

کاظمیان
کاظمیان درد دیدار دوستانه پرسپولیس با گل گهر (۲۴ آبان ۱۴۰۴)

حضور محمد عمری در کنار علی علیپور، تیوی بیفوما و اوستون اورونوف تا حد زیادی خیال هواداران و پیشکسوتان پرسپولیس بابت تقویت خط حمله این تیم را راحت کرده بود اما حالا با درخشش محمد امین کاظمیان و توانایی‌های فیزیکی و فنی‌اش در امر گلزنی قطعاً این دغدغه ذهنی کمتر خواهد شد که پرسپولیس در خط حمله نیازمند جذب بازیکن است.

بیشتر بخوانید: یک سایت رقم قرارداد منیر الحدادی با استقلال را اعلام کرد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی