دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰
۰ |
۰

کل‌کل سرمربی و ستاره تیم ملی؛ تصمیم آخر را من می‌گیرم!

کل‌کل سرمربی و ستاره تیم ملی؛ تصمیم آخر را من می‌گیرم!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی تیم ملی انگلیس اعتراف کرد که بلینگام از تعویضش خوشحال نبود، اما این مسئله را جزئی دانست و گفت: در نهایت تصمیم با مربی است.

توماس توخل، سرمربی تیم ملی انگلیس، پس از پیروزی ۲ بر صفر تیمش مقابل آلبانی در آخرین دیدار مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، به نارضایتی جود بلینگام از تعویضش واکنش نشان داد و تأکید کرد که این ستاره باید تصمیم نهایی مربی را بپذیرد. تیم انگلیس پیش‌تر صعود خود را قطعی کرده بود و با کسب ۲۴ امتیاز کامل از ۸ مسابقه، به صدرنشینی درخشان خود پایان داد.

توخل در پاسخ به خبرنگاران درباره چهره ناراحت بلینگام پس از تعویض، گفت: این تصمیم من است و او باید آن را بپذیرد. دوستش در کنار زمین منتظر بود تا وارد شود، بنابراین باید به این تصمیم احترام گذاشت. من دیدم که او خوشحال نیست، اما در حال حاضر نمی‌خواهم این حادثه را بزرگتر از آنچه هست، جلوه دهم. البته داشتن بازیکنانی مثل جود که همیشه می‌خواهند در زمین باشند، برای پیشرفت تیم خوب است، اما همانطور که گفتم در نهایت تصمیم با مربی است.

سرمربی انگلیس در ادامه تأکید کرد که هدف او آماده‌سازی تیم برای رقابت‌های نهایی است: باید به ترکیب اصلی در جام جهانی فکر کنم، چون ماه‌های زیادی تا این رقابت‌ها باقی مانده است. امروز چیزهای زیادی یاد گرفتیم، چون مسابقه سختی بود و شکستن خط دفاعی آلبانی دشوار به نظر می‌رسید. برای باز کردن بازی، به یک لحظه کوچک، یک ضربه ایستگاهی یا یک لحظه جادویی نیاز بود.

توخل در پایان، تیمش را در این پیروزی خارج از خانه، پخته و کنترل‌شده توصیف کرد و افزود که تیم در مواجهه با لحظات سخت، شخصیت لازم برای کسب پیروزی‌های دشوار را از خود نشان داد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی