پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۳
۰ |
۱

شوک مدیریتی در فوتبال؛ مدیرعامل بدون استعلام، ممنوع‌الخدمت!

شوک مدیریتی در فوتبال؛ مدیرعامل بدون استعلام، ممنوع‌الخدمت!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهدی تاج اعلام کرد که مدیران عامل و مدیران رسانه هر باشگاه جزو مشاغل حساس محسوب می‌شوند.

در حالی که اخیرا تغییر و تحولات زیادی در مدیریت چند باشگاه بزرگ وجود داشته و حالا مهدی تاج میگوید بر اساس مصوبه جدید شورای امنیت کشور از این پس انتصاب مدیران عامل و مدیران رسانه باید با تائید صلاحیت آنها از سوی فدراسیون و ارکان ذی ربط امنیتی باشد.

تاج در این خصوص گفت: در گذشته مدیران باشگاه توسط سهامداران یا مدیران کارخانه‌های حمایت‌کننده پیشنهاد می‌شدند و گذاشته می‌شدند. الان بر اساس مصوبه شاک (شورای امنیت کشور) و نامه‌ای که دیروز برای همه باشگاه‌ها زدیم، مدیران عامل باشگاه‌ها از این به بعد قبل از اینکه گذاشته شوند، باید به فدراسیون پیشنهاد شود.

او در مورد نحوه پروسه اعلام کرد: فدراسیون از طریق کمیته‌های قضایی خودش و ارکان ذی‌ربط امنیتی صلاحیت آنها را تایید کند و همان موارد چهارگانه که برای پست‌های حساس است، بررسی شود و بعد از آن می‌توانند مشغول به کار شوند. این موضوع برای مدیران رسانه‌ هم صدق می‌کند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی