جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۶
۹ |
۷

اوسمار: استقلال ضدحمله را خوب بلد است/ کل ایران خانه پرسپولیس است اما...

اوسمار ویرا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اوسمار ویرا، سرمربی پرسپولیس، پس از تساوی بدون گل تیمش مقابل استقلال، معتقد بود که تیمش بازی را به خوبی آغاز کرده و کنترل را در اختیار داشته است، اما عدم بهره‌برداری از موقعیت‌ها و قدرت تیم حریف در اجرای ضدحملات، مانع از پیروزی شد.

سرمربی پرسپولیس، پس از پایان رقابت‌های هفته دوازدهم لیگ برتر که به تساوی بدون گل میان پرسپولیس و استقلال انجامید، در نشست خبری پس از مسابقه شرکت کرد و تحلیلی از روند بازی ارائه داد.

اوسمار ویرا گفت: به نظرم بازی را خوب شروع کردیم و بازی دست ما بود اما با گذشت زمان موفق نشدیم از موقعیت‌ها استفاده کنیم. استقلال توانست چند ضد حمله به ما بزند و این کار را خوب بلد است. در نیمه دوم استقلال در زمین ما پرس کرد و ما در برخی مواقع به خصوص از سمت چپ نتوانستیم جلو برویم. اگر جلو می‌آمدند موقعیت بهتری شکل می‌گرفت.

سرمربی پرسپولیس درباره راضی نبودن هواداران از نتیجه بیان کرد: از هواداران عذرخواهی می‌کنم که انتظارات آنها را برآورده نکردیم. استقلال در دفاع امروز بهتر بود و خیلی مهم بود که ببریم. ما سعی کردیم روی زمین بازی کنیم و مالکیت در اختیار ما بود اما نشد که ببریم.

اوسمار درباره مدافعان چپ و راست تیمش اظهار کرد: در آن سالی که قهرمان شدیم، دانیال و عبدالکریم به ما کمک کردند. مدافعان کنونی ما نقش متفاوتی داشتند، میلاد هجومی‌تر و اوریه دفاعی‌تر بودند. دلیل خاصی نمی‌بینم که در نیم‌فصل تغییراتی در این پست‌ها ایجاد کنم.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به پرسشی درباره اتلاف وقت استقلالی‌ها بیان کرد: به نظر من در فوتبال هرکسی روشی برای بازی دارد تا بر مشکلات غلبه کند. من چنین چیزی ندیدم و در مواقعی توپ‌ها را سریع شروع می‌کردند که موقعیت خطرناکی هم به این شکل ایجاد شد.

اوسمار افزود: اگر میزان مالکیت توپ را ببینید متوجه خواهید شد که توپ دست ما بود و تیم را تشویق می‌کنم که با کار گروهی جلو برود. اینجا خانه ما نبود، سفر کردیم و در اینجا بازی کردیم. بازی سوم من بوده و از ۹ امتیاز، ۷ امتیاز گرفتیم. امیدوارم از این به بعد هجومی‌تر باشیم. کل ایران خانه پرسپولیس است اما این استادیومی که بازی کردیم خانه ما نبود.

سرمربی پرسپولیس درباره برنامه این تیم برای خروج از پرس حریف گفت: همیشه پلن دوم داریم. هر وقت نزدیک محوطه می‌شدیم هفت تا هشت بازیکن حریف آنجا بودند و این کار ما را سخت می‌کرد. در فوتبال باید از ثانیه‌ها استفاده کرد که متاسفانه موفق نشدیم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۷
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • ص ف IR ۱۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۴
    با تمام اعتمادی که به اوسمار دارم و معتقدم بهترین گزینه ممکن در شرایط ناهنجار هاشمیان بود اما واقعیت این است که اوسمار هنوز هم مربی بازی‌های بزرگ و حساس نیست بازی پایانی دوفصل پیش مقابل مس رفسنجان مصداق بارز این ادعاست اوسمار که تیمش قبل‌تر بی نقص بازی میکرد نزدیک بود با بازی سردرگم مقابل مس قهرمانی را تقدیم استقلال کند که شاه گرجی به موقع به دادش رسید امروز هم پرسپولیس واقعا چنگی به دل نزد
  • بهرام FR ۲۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۴
    اراک هست داداش،،مثل اینکه اراکیها بیشتر استقلالی شدن،اون سالهای قدیم خیلی پرسپولیسی داشتن اما حالا مثل اینکه استقلالی بیشتر دارن....
  • احمد IR ۲۰:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۴
    شاه گرجی نه بلکه داور باعث قهرمانی شده
  • هاشمی IR ۰۷:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    پرسپولیس اگر قهرمانی میخواد باید نیم فصل تقویت شه در نبود باکیچ عملا میانه میدان پرسپولیس از کار افتاده هافبک دفاعی مهاجم دفاع راست و چپ نیاز پرسپولیس اولویت هافبک دفاعی و مهاجم صادقی در تیم امید بازی میکنه بسیار بازیکن باکیفیتی امیدوارم بیشتر به کار گرفته شه در ضمن آقای عمری میخوای در پرسپولیس نام ماندگاری داشته باشی از همین بازیهای بزرگ باید خودی نشون بدی قربانی جوان هست دوست داره بیاد پرسپولیس جذبش کنید هافبک دفاعی خوبی در تیم ملی مطمئنا جای خودش پیدا میکنه در مدت درویش... مدیرعامل پرسپولیس بود اصلا بازیکنان جوان آینده دار جذب نشدن در مقابل استقلال احمدی کوشکی یکی دو تا دیگر جذب کرد
  • حق IR ۱۱:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    همانطور که اسمار گفته به اوریه اجازه نفوذ نمیده و همین باعث شده توانایی خودش رو نتونه به نمایش بذاره
  • فرامرز IT ۱۱:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    با این که پرسپولیسی هستم و از هواداران اوسمار این انتقاد به اوسمار وارد است که برای بردن ریسک نکرد وگرنه به جای دو تعویض 5 بازیکن را به زمین می برد همان طور که آمدن بیفوما در زمین تاثیر گذار بود و می توانست زودتر به زمین بیاید مثلا از آغز نیمه دوم محمد امین کاظمیان هم می توانست به زمین بیاید اگر ساپینتو بیشتر از یک تعویض نکرد حق داشت چون با توجه به شرایط جدول نباختن برایش اولویت داشت
  • کیسه پر بهانه IR ۱۷:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    تفاوت ادبیات و فنی حرف زدن مربی پرسپولیس با مربی کیسه رو ببینید. نمیدونم تو‌ کیسه چی به کادرشون میدن‌که اول هوچیگری رو یاد میگیرن

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

پربحث‌های هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها

argument