چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۴
۱ |
۰

مگر نهادهای بین المللی جلوی سودجویی دلال‌ها را در فوتبال ما بگیرند

خدا را شکر، محرومیت نقل و انتقالاتی استقلال باقی ماند تا یک جنپو دیگر نیاید!

خدا را شکر، محرومیت نقل و انتقالاتی استقلال باقی ماند تا یک جنپو دیگر نیاید!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

پاسخ منفی دادگاه بین المللی کس به درخواست استقلال، می‌تواند برای فوتبال ما یک خبر خوب باشد.

همه می‌دانیم که پنجره نقل و انتقالاتی استقلال برای این زمستان بسته شده و آبی‌ها شانسی برای تقویت تیم خود کنار گذاشتن خریدهای ضعیف ابتدای فصل و جایگزینی بازیکنان تازه ندارند. باشگاه استقلال از سوی فیفا با محرومیت از دو پنجره نقل و انتقالات روبرو و به این رای در دادگاه CAS شکایت کرد اما این دادگاه درخواست باشگاه استقلال برای صدور دستور موقت برای باز شدن پنجره نقل‌وانتقالات این باشگاه تا زمان صدور رای نهایی برای پرونده منتظر محمد را رد کرد.

گویا از ۳ شرط وجود ضرر غیرقابل جبران، شانس موفقیت در دعوا و موازنه منافع را استقلال داشته ولی یک شرط محقق نشد که به همین دلیل پنجره آبی‌ها بسته ماند. حالا باشگاه استقلال قصد دارد امشب دفاعیه جدیدی ارائه کند ولی با توجه به تعطیلی ۱۰ روزه دادگاه برای تعطیلات کریسمس و آغاز نقل‌وانتقالات زمستانی از ۸ دی، آبی‌پوشان حداقل چند روز ابتدایی پنجره را از دست خواهند داد.

دیگر بقیه داستان که  تاجرنیا دراین‌باره نوشت: «درخواست باشگاه استقلال برای صدور دستور موقت از سوی CAS پذیرفته نشد، اما این تصمیم به‌معنای رأی نهایی نیست و استقلال با قدرت مسیر حقوقی خود را دنبال می‌کند» خیلی مهم نیست، درست مثل تشکیل کمیته‌های بررسی علل شکست که در ورزش ما هیچ فایده‌ای نداشته و حکایت همان جمله معروف عامیانه است که بعد از باخت باید بگویی فدای سرم!

اما خود ماجرا که در شرایط عادی فوتبال حرفه‌ای یک نکته منفی و اتفاق بد است، برای فوتبال ما با این مدیران -که همه می‌دانیم همیشه و همه جا با همه دنیا فرق داریم- اتفاقاً یک اتفاق مثبت و مایه امیدواری است. اگر به حوادث دهه‌های اخیر نگاه کنیم، فوتبال ما فقط در مقاطعی پیشرفت کرده که با فشار فیفا و ای اف سی از بالا مجبور به انجام تغییرات شده است.

می‌دانیم که در فوتبال ما زور واسطه‌ها از همه بیشتر و هر پنجره نقل و انتقالاتی چه در تابستان و چه زمستان منبع درآمد ایجنت‌هاست. آنها بازیکنان و مربیان را می‌آورند و پورسانت دلاری خود را برمی‌دارند. سپس چند ماه بعد به بهانه جواب ندادن این افراد، آنها را کنار گذاشته و به جایشان نفرات جدیدی را می‌آورند که دوباره پورسانت‌های دلاری به همراه دارد. در هر کدام از این آمدن و رفتن‌ها، چیزی گیر فوتبال ما نیامده اما جیب واسطه‌ها پر شده است.

حالا که پنجره استقلال بسته شده می‌توان امیدوار بود که حداقل ضرر این باشگاه از کیسه بیت المال، تنها به همان امثال جنپو و نازون در ابتدای فصل محدود و دیگر قرار نیست نمونه‌های جدیدتر اما با همان کیفیت را با ارقام میلیون دلاری در این باشگاه محبوب ببینیم. دوباره چند بازی برای محک به میدان بیایند و استقلال نتیجه نگیرد تا بعداً همه بفهمند این خریدها نیز به درد نمی‌خورند!

از این زاویه به قضیه نگاه کنید که دیگر قرار نیست جنپو تازه به استقلال بیاید و اعصاب هوادار را خراب کند و چند میلیون دلار به جیب بزند و برود!

اینجا را بخوانید: چرا دادگاه CAS علیه استقلال را داد؟/ پنجره آبی‌ها تا چه زمانی بسته است؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی