دوشنبه ۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸
۰ |
۰

واکنش علی نظری جویباری به مدیرعاملی استقلال

علی نظری جویباری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال شایعات درباره بازگشت خود به این سمت را به طور کامل تکذیب کرد.

نیم‌فصل اول لیگ بیست‌وپنجم در حالی به پایان نزدیک می‌شود که استقلال بدون مدیرعامل رسمی فعالیت کرده است. علی تاجرنیا همزمان به عنوان رئیس هیئت مدیره و سرپرست مدیرعاملی، مسئولیت هدایت باشگاه را بر عهده دارد و حکم رسمی مدیرعاملی فعلا به هیچ فردی اعطا نشده است.

در این مدت، شایعات و گمانه‌زنی‌های متعددی درباره مدیر بعدی استقلال منتشر شد. برخی اسامی، مانند علی خطیر، پیش‌تر به صراحت تکذیب شده بودند، اما احتمال حضور دیگر افراد همچنان مبهم باقی مانده بود. علی تاجرنیا نیز پیش‌تر تأکید کرده بود که مدیران پیشین استقلال شانس بازگشت به این سمت را ندارند.

با این حال، اخیراً شایعاتی درباره بازگشت علی نظری جویباری قوت گرفت. نظری جویباری که اواخر فصل گذشته به استقلال پیوسته و پس از قهرمانی در جام حذفی و پایان فعالیت نقل‌وانتقالاتی از سمت خود کناره‌گیری کرده بود، همچنان به عنوان عضو هیئت مدیره در باشگاه فعال است.

صبح امروز، پس از خروج نظری جویباری از جلسه هیئت مدیره،  بازگشتش به مدیرعاملی استقلال را به صراحت رد کرد. او در پاسخ به پرسش درباره تکلیف مدیرعامل گفت: «فعلا آقای تاجرنیا هستند». او به اینکه احتمال حضور مجدد خودش چقدر هست نیز گفت: «نه، من به هیچ وجه.»

بیشتر بخوانید: تصمیم نهایی هیئت مدیره استقلال درباره آینده ساپینتو

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی