چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹
۰ |
۰

مارک سیریا: لئو مسی می‌تواند شریک استراتژیک بارسا شود

مسی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مارک سیریا با «جنبش ۴۲» به انتخابات بارسلونا وارد شد و بازگشت لئو مسی به باشگاه را محور برنامه‌اش قرار داد.

مارک سیریا، نامزد مقدماتی انتخابات باشگاه بارسلونا که قرار است بین ۱۵ مارس تا ۱۵ ژوئن ۲۰۲۶ برگزار شود، روز بعد از اعلام کاندیداتوری خود به تحریریه روزنامه «اسپورت» رفت تا درباره «جنبش ۴۲» صحبت کند؛ نامی که او با آن قصد دارد اعتماد اعضای باشگاه را جلب کند.

سیریا سال‌هاست در فضای پیرامونی بارسا فعال است و همواره دیدگاه‌های سازنده‌ای ارائه داده است؛ از جمله تلاش برای جلوگیری از فروش بخش بازاریابی و فروش باشگاه (BLM) و پیشنهاداتی برای بازگرداندن لئو مسی به بارسا. در فوریه ۲۰۲۱، او تحقیقی منتشر کرد که نشان می‌داد حضور مسی چه درآمد قابل توجهی برای باشگاه ایجاد می‌کند و معتقد است این اقدام همچنان راه اصلی برای کاهش بدهی‌های کلان بارساست.

در مصاحبه اخیر، سیریا توضیح داد: «پروژه ما تنها یک دیدار ساده یا سرگرمی نیست؛ بلکه برنامه‌ای واقعی است که در آن لئو مسی می‌تواند شریک استراتژیک باشگاه باشد و در تمام حوزه‌هایی که نیاز فوری به افزایش درآمد داریم، مشارکت کند.»

او افزود: «در حال حاضر بارسا ۹۹۴ میلیون یورو درآمد دارد؛ در حالی که اگر تورم و هزینه‌ها را لحاظ کنیم، باید امروز ۱۲۰۰ میلیون یورو درآمد می‌داشتیم. مسی نه تنها برای امروز، بلکه برای آینده باشگاه و حفظ مدل مالکیت اعضا، یک مهره استراتژیک است.»

سیریا در پاسخ به اینکه آیا مسی دوباره بازیکن بارسا خواهد شد، گفت: «این تصمیم با مدیریت فنی باشگاه و خود مسی است، نه من. من شخصاً دوست دارم او به عنوان بازیکن خداحافظی کند، اما حتی اگر این ممکن نباشد، بازگشت او به عنوان چهره نهادی و تجاری می‌تواند منابع مالی حیاتی برای باشگاه فراهم کند.»

در پایان، سیریا اشاره کرد که پاسخ نهایی مسی هنوز مشخص نیست، اما او مطمئن است که مسی می‌خواهد به بارسا بازگردد و بارسا نیز به او نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: پایان The Best؛ تحولی بزرگ در جوایز فیفا از ۲۰۲۶

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی