پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
۰ |
۰

آخرین خبر از شرایط مهران احمدی

مهران احمدی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

گرچه طولانی شدن مصدومیت مهران احمدی باعث دلخوری هواداران این تیم شده اما گفته می‌شود این بازیکن به زودی به تمرینات آبی‌ها برمی‌گردد.

در آستانه دیدار تیم‌های سپاهان و استقلال بسیاری از هواداران این تیم آبی پوش تهران بابت طولانی شدن دوران نقاهت و مصدومیت مهران احمدی از این بابت متعجب و ناراحت بودند که چرا این بازیکن بازی‌های حساس پایانی نیم فصل اول را از دست داد.

در حالی که عنوان می‌شود زمین بد موجب این مصدومیت شده اما طرفداران استقلال نسبت به این موضوع راضی نشده و ظرف این مدت از کادر پزشکی و فنی استقلال بارها پرسش هایی را در این باره مطرح کردند که چرا احمدی به تمرینات و مسابقات برنمی‌گردد اما حالا ظاهراً مشخص شده که بعد از بازی سپاهان، احمدی می‌تواند به تمرینات استقلال برگردد.

آخرین خبر از اعضای کادر فنی آبی‌ها حکایت از آن دارد که پس از پایان تعطیلات کوتاه مدت استقلال برای نیم فصل و ایام ژانویه مهران احمدی در دور جدید تمرینات آبی‌ها به جمع هم تیمی‌هایش برمی‌گردد تا خود را برای بازی جام حذفی مقابل فولاد هرمزگان آماده کند.

طبق برنامه‌ریزی سازمان لیگ، استقلال روز دوشنبه بیست و دوم دی ماه باید مقابل نماینده هرمزگان در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی به میدان برود.

بیشتر بخوانید:شانس کم گلزن استقلال برای بازی مقابل سپاهان/ بازی گره بخورد می‌آید

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی