دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹
۰ |
۰

حرف‌های غیرمنتظره سرمربی موقت چلسی: کسی «منم منم» نکرد!

حرف‌های غیرمنتظره سرمربی موقت چلسی: کسی «منم منم» نکرد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کالوم مک‌فارلن در نخستین تجربه مربیگری موقت خودش با چلسی، با تغییرات تاکتیکی موفق شد برابر منچسترسیتیِ گواردیولا به تساوی ارزشمند دست پیدا کند.

هفته‌ای پرحاشیه برای چلسی با جدایی غیرمنتظره انزو مارسکا آغاز شد؛ اتفاقی که باعث شد کالوم مک‌فارلن، مربی تیم‌های پایه باشگاه، به‌صورت موقت روی نیمکت تیم اول بنشیند. همزمان شایعات درباره جانشین دائمی مارسکا بالا گرفت و از لیام روزنیور، سرمربی فعلی استراسبورگ و عضو مجموعه «بلوکو»، به‌عنوان گزینه اصلی یاد می‌شود؛ مذاکراتی که گفته می‌شود به مراحل پایانی نزدیک شده است.

مک‌فارلن سرمربی موقت چلسی پس از کسب یک امتیاز ارزشمند از اتحاد گفت: «بی‌نهایت افتخار می‌کنم. معتقدم نیمه اول بسیار سخت بود و در چند مورد اشتباه کردیم، اما در نیمه دوم در تمام ابعاد بازی فوق‌العاده بودیم. معتقدم کاملاً شایسته کسب امتیاز از این مسابقه بودیم و برای بازیکنانم خوشحالم.»

او ادامه داد: «سیتی کمی متفاوت از آنچه انتظار داشتیم با آرایش متفاوتی وارد زمین شده بود. وقتی آن‌ها با ۶ بازیکن در خط حمله خیمه زدند، عملاً خط دفاع چهار نفره ما را از هم پاشیدند. بنابراین مجبور شدیم سیستم پرس خود را تغییر دهیم. در نیمه دوم استراتژی را عوض کردیم تا بتوانیم یارگیری نفربه‌نفر بیشتری داشته باشیم، تهاجمی‌تر عمل کنیم و ریتم بازی آن‌ها را به هم بزنیم. آن‌ها در نیمه اول کنترل زیادی داشتند، اما تغییر آرایش ما اجازه داد نبض بازی را در دست بگیریم. حضور آندری سانتوس در میانه میدان باعث شد جای پایمان را در زمین سفت کنیم. اینکه بچه‌ها توانستند در کمترین زمان ممکن و با کمترین تمرین، اطلاعات جدید را در بین دو نیمه جذب و در زمین اجرا کنند، فوق‌العاده بود.»

مک‌فارلن درباره دوران حضور موقتش در تیم اول چلسی هم بیان کرد: «در این دو سه روزی که با بازیکنان کار کردیم، آن‌ها را بسیار پذیرا، سخت‌کوش و صادق دیدم؛ آن‌ها می‌خواهند کار درست را انجام دهند. نمی‌توانم فقط از تغییراتی که من ایجاد کردم بگویم، چرا که این بازیکنان بودند که ایده‌ها را پذیرفتند و اجرا کردند. در نیمه دوم عالی بودند. کادر فنی تیم زیر ۲۱ ساله‌ها به اینجا آمدند و واقعاً نمی‌توانستیم چیزی بیش از این بخواهیم. خبری از منم‌ منم کردن نبود؛ همه با تیم یکی شدند. انزو فرناندس، ریس جیمز و توسین آدارابیویو در زمینه رهبری و مدیریت تیم در این شرایط گذار، بی‌نظیر عمل کردند.»

در همین ارتباط بخوانید: منچسترسیتی ۱ - چلسی ۱/ پیروزی سیتیزن‌ها لحظه آخر خراب شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی