چهارشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
۰ |
۰

دردسرهای تمام نشدنی ساپینتو؛ استقلال بدون چند بازیکن کلیدی در جام حذفی

دردسرهای تمام نشدنی ساپینتو؛ استقلال بدون چند بازیکن کلیدی در جام حذفی
منبع: تسنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تمرینات تیم فوتبال استقلال پس از پنج روز تعطیلی از سر گرفته شد، اما چند بازیکن کلیدی همچنان غایب هستند.

تمرینات تیم فوتبال استقلال پس از پنج روز تعطیلی از روز گذشته در کمپ مرحوم ناصر حجازی آغاز شد. در این تمرین، یاسر آسانی و منیر الحدادی غایب بودند. این دو بازیکن امروز به ایران بازمی‌گردند و در تمرینات شرکت می‌کنند.

مهران احمدی که نزدیک به دو ماه به دلیل مصدومیت دور از میادین بوده است هم روز گذشته به تمرین اختصاصی پرداخت. احمدی همچنان دوران نقاهت را پشت سر می‌گذارد و در بازی جام حذفی نیز حضور نخواهد داشت.

امیرمحمد رزاقی‌نیا هافبک جوان استقلال دیگر غایب تمرین روز گذشته بود. او در حال حاضر در اردوی تیم فوتبال امید در کشور عربستان حضور دارد و در دیدار جام حذفی غایب خواهد بود.

ابوالفضل جلالی که صحبت‌هایی مبنی بر جدایی‌اش از استقلال مطرح می‌شود، در تمرین روز گذشته حضور داشت، ولی به بهانه کمر درد تمرین نکرد و پس از صحبتی کوتاه با کادر فنی محل تمرین را ترک کرد. این بازیکن هم به احتمال زیاد در دیدار با فولاد هرمزگان حضور نخواهد داشت.

براساس این گزارش، دیدیه اندونگ هافبک گابنی استقلال هم قرار است به ایران بیاید و در تمرینات شرکت کند، اما به دلیل بحث فسخ قراردادش با این باشگاه وضعیتی نامشخص دارد.

 تیم استقلال دوشنبه هفته آینده در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی در بندرعباس به مصاف فولاد هرمزگان می‌رود.

بیشتربخوانید: استقلال بدون چند بازیکن کلیدی آماده جام حذفی می‌شود

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی