تیمهای ملی فوتبال مصر و سنگال امشب در نیمه نهایی جام ملتهای آفریقا به مصاف هم رفتند تا تکلیف یکی از فینالیستها مشخص شود.
حسام حسن، سرمربی تیم ملی فوتبال مصر قبل از شروع این بازی گفت: میخواهیم قهرمان جام شویم. همه باید این را در بازیهای مصر ببینند که هدفی جز جام گرفتن نداریم.
وی افزود: همه میدانند سنگال بیشتر از ۲۴ ساعت نسبت به ما استراحت داشت و آنها در همین شهر ماندند و روی چمنی بازی کردند که قبلاً هم بازی کرده بودند. با این حال میخواهیم ببریم و نشان دهیم همه باید از تیم ملی فوتبال مصر بترسند. آنها دشمن ما نیستند بلکه مصر دنبال قهرمانی دیگری است. همه تیمها باید از قدرت تیم ملی کشورم و تاریخی که داریم بترسند!
سرمربی تیم ملی فوتبال مصر ادامه داد: بازیکنان بزرگ و برجستهای داریم و مهمترین چیز، روحیه بالا و اشتیاق آنها برای کسب قهرمانی و خوشحال کردن هواداران مصری است.
گفتنی است مصریها در جام جهانی ۲۰۲۶ با تیم ملی فوتبال ایران، بلژیک و نیوزیلند در گروه G قرار گرفتهاند.
بیشتر بخوانید: ویدیو| رقیب قلعه نویی با این حرکت جنجالی محروم میشود؟!


