دوشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
۲ |
۶

بازیکنان پرسپولیس ۲ میلیاردی هم نبودند

پرسپولیس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مروری کوتاه بر نظرات کارشناسان فوتبالی بعد از باخت پرسپولیس مشخص می‌کرد هیچ یک از آنها از عملکرد نفرات این تیم رضایت نداشتند.

شکست بیرون از خانه پرسپولیس مقابل فجر شهید سپاسی شیراز با انتقادات گسترده پیشکسوتان پرسپولیس همراه شد. این انتقادات یک وجه مشترک هم داشت که آن، موضوع عدد و رقم قراردادهای این تیم برای جذب و یا تمدید با بازیکنانش بود.

کارشناسان فوتبالی به ویژه پرسپولیسی‌ها بر این باور بودند که اعداد و ارقام ۷۰، ۸۰ و بعضاً ۱۰۰ میلیاردی که برای بازیکنان این تیم هزینه شده به اندازه ۲ میلیارد هم بازدهی نداشته و هیچ یک از نفرات این تیم در اندازه پولی که از پرسپولیس دریافت کرده‌اند نمایش قابل قبولی ندارند.

این عده بر این باورند که تیمی مانند فجر که هنوز ۶ ماه از لیگ برتری شدنش نگذشته و کل بودجه باشگاهش به اندازه ۵ بازیکن پرسپولیس نیست با ارائه فوتبالی به مراتب تأثیرگذارتر توانسته پرسپولیسی را شکست بدهد که گفته می شود قربب به هزار میلیارد تومان در بخش بازیکن هزینه کرده اما فوتبال ارائه شده از سوی این تیم ۲ میلیارد هم نمی ارزد.

یادآور می‌شود؛ پرسپولیس در هفته‌ای که سپاهان و استقلال با نتایج تساوی به کار خود پایان دادند فرصت خوب برای رسیدن به صدر جدول رده‌بندی را از دست داد.

بیشتر بخوانید:جدول لیگ| استقلال همسایه بالایی پرسپولیس شد/ هدیه سپاهان طرفدار نداشت

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • ساوالان ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
    انصافا لنگ مقابل فجر حرفی برای گفتن نداشت
  • ۶ IR ۱۰:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
    پرسپولیس مربی مثل ساپینتو احتیاج دارد تا بازیکن بدرد نخور مثل پورعلی،سرلک،براجعه،بیفوما،محمدی و سایر از کار افتاده ها رو بندازه بیرون،چرا از خدابنده لو،صادقی،صحرایی و سایر جوان‌ها استفاده نمیکنه دیگه بدتر از اینها نیستند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی