دوشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱
۹ |
۱۰

سه بر صفر به سود پرسپولیس؟/ واکنش کمیته انضباطی به درخواست تغییر نتیجه بازی با ملوان

سه بر صفر به سود پرسپولیس؟/ واکنش کمیته انضباطی به درخواست تغییر نتیجه بازی با ملوان
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به شکایت پرسپولیس و برخی باشگاه‌های دیگر از ملوان واکنش نشان داد.

در پی شکایتی که دو باشگاه استقلال و تراکتور از ملوان بابت استفاده از بازیکن غیرمجاز (سینا خادم‌پور) در ترکیب انجام داده بودند، کمیته انضباطی چند روز قبل رای به سه بر صفر شدن مسابقات ملوان مقابل تراکتور و استقلال داد.

بعد از این حکم جنجالی، باشگاه پرسپولیس و چند تیم دیگر لیگ برتری نیز که سینا خادم‌پور مقابل آنها بازی کرده بود برای دریافت حکم بازنده شدن ملوان اقدام کردند و شکایتی را به کمیته انضباطی بردند، اما این شکایت‌ها پذیرفته نشده است.

بر اساس قوانین، باشگاه‌ها برای شکایت از حریفان خود بابت داشتن بازیکن غیرمجاز تا ۲۴ ساعت بعد از اتمام مسابقه زمان دارند و استقلال و تراکتور هم در همین بازه زمانی شکایت خود را به کمیته انضباطی برده بودند و توانستند حکم بگیرند.

از این رو کمیته انضباطی شکایت پرسپولیس و باشگاه‌های دیگری که قصد شکایت از ملوان داشتند را نپذیرفته و پرونده‌ای در این خصوص باز نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: پرسپولیس به اندازه ۷ بازی گل خورد!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی