چهارشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۵
۰ |
۰

پرسپولیس تکلیف ۲ بازیکنش را روشن کرد؛ باید خداحافظی کنند

پرسپولیس تکلیف ۲ بازیکنش را روشن کرد؛ باید خداحافظی کنند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فخریان و یاسین سلمانی تحت قرارداد پرسپولیس هستند، اما اوسمار ویرا اجازه بازگشت آن‌ها به تیم را نداده و تأکید کرده هر دو باید راهی تیمی شوند که شانس بازی داشته باشند.

مجتبی فخریان و یاسین سلمانی، دو بازیکنی که از چند باشگاه پیشنهاد داشتند و تصمیم گرفته بودند راهی تیم دیگری شوند، همچنان در وضعیت بلاتکلیف هستند.

سلمانی بدون کسب اجازه از پرسپولیس در تمرینات مس رفسنجان حاضر شد، اما مصدومیت باعث شد از فهرست خرید این تیم کنار گذاشته شود. فخریان نیز که مورد توجه چند باشگاه لیگ برتری از جمله ملوان بود، با شرایط مالی پیشنهادی پایین مواجه شد و هنوز تیم جدیدش را انتخاب نکرده است.

با این حال، باشگاه پرسپولیس به دستور اوسمار ویرا اعلام کرده که هیچ یک از این دو بازیکن اجازه بازگشت به تمرینات و حضور در جمع سرخ‌پوشان را ندارند و باید تیمی را انتخاب کنند که شانس بازی در آن داشته باشند.

بیشتربخوانید: آخرین اخبار از مصدومان پرسپولیس؛ ریسک بزرگ اوسمار روی مهره امتحان پس داده

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی