آنتونیو آدان دروازه بان خارجی استقلال چند دقیقه قبل وارد ایران شد و خود را به ریکاردو ساپینتو معرفی کرد تا دغدغه سرمربی خارجی آبی پوشان کاهش پیدا کند.
عدم بازگشت بازیکنان خارجی استقلال به یکی از نگرانیهای بزرگ ریکاردو ساپینتو تبدیل شده بود ولی این دغدغه حالا تا حدی و به اندازه آمدن یک بازیکن کمتر شده چون آنتونیو آدان گلر اروپایی استقلال ظهر پنجشنبه وارد تهران شد و بلافاصله در تمرین استقلال خود را به ساپینتو معرفی کرد. قرار شده در صورت تایید سرمربی استقلال، آدان عصر پنجشنبه سوار هواپیما شده و همراه با سایر استقلالیها به اصفهان برود.
مربیان استقلال امیدوارند تا پنچشنبه شب تعداد دیگری از خارجیهای این تیم نیز برگردند و به آدان و آشورماتوف بپیوندند.
یشتر بخوانید: رضا رویگری: علی پروین و ناصر حجازی از فوتبال آسیا بالاتر بودند/ هیچوقت به فوتبالیستها و رسانهها توهین نکردم


