مردان اسکوچیچ مثل فصل قبل سهمی بزرگ در آوراژ گل لیگ برتر دارند.
تراکتور فصل قبل با درو کردن تمام عناوین فردی و تیمی، به شایستگی قهرمان شد. آقای گل و سلطان پاس گل با بهترین خط حمله و دفاع همراه با رکورد کلین شیت، همه به تبریز رفت و حالا مدافع عنوان قهرمانی می خواهد از این عناوین نیز دفاع کند.
امروز و در شروع هفته هفدهم، تراکتور با برتری قاطع ۴-۱ در خانه برابر مس، ۲۹ امتیازی شد و به رتبه دوم رفت. فردا استقلال مهمان ذوب آهن است و پرسپولیس، میزبان سپاهان صدرنشین و این یعنی مردان اسکوچیچ شانس بسیار خوبی برای ماندن در کورس صدر دارند. تراکتور با این نتیجه ضمن گرفتن انتقام بازی رفت که ۰-۰ شد، با ۲۵ گل زده و تفاضل گل +۱۶ فاصله خوبی با سایر رقبا ایجاد کرد.
اما این نتیجه، دومین برد پرگل و قاطع فص شد که رکورد خود تی تی هاست! تراکتور در هفته ۸ در سیرجان، با نتیجه ۵-۰ گل گهر را له کرد که تا امروز، بهترین نتیجه لیگ مانده و جالب اینکه دومین برد پرگل فصل هم متعلق به تراکتور بود که امروز تکرار شد. در هفته سوم، تراکتور در تبریز ۴-۱ آلومینیوم را برد که اولین برد این فصل هم بود. آن روز دروژدک هت تریک کرد که امروز هم گل زد!
وجه تشابه بین ۳ برد پرگل فصل تنها محدود به برنده (تراکتور) نیست. برد اول و امروز برابر نمایندگان استان کرمان بود و برد دوم و امروز هر دو در تبریز با گلهای مهاجم کروات! جمعه ۲۱ شهریور در بنیان دیزل، دروژدک نیمه اول ۳ گل زد و بعد گل نوروزی فرد در همان نیمه اول، لوشگیا در بازی اول دقیقه ۶۲ گل زد اما امروز تراکتور ۴ گل پیش بود که گل خورد.
اینجا را بخوانید: نه دبل، نه هتتریک؛ تیر دروازه، قاتل جان آقای گل!


