تقابل پرسپولیس با سپاهان همیشه و در هر شرایطی مهم است. به خصوص وقتهایی که دو تیم در کورس قهرمانی مدعیان درجه اول باشند و به ویژه در دور برگشت لیگ که مسئله انتقام بازی رفت هم در میان است.
در ورزشگاه دستگردی تهران، پرسپولیس صدرنشین را با شایستگی شکست داد. در دیداری که به دلیل بارش شدید برف از شرایط عادی و نرمال خارج شده بود اما حتی لغزندگی زمین هم مانع از تماشای یک فوتبال خوب نبود.
در تثبیت این نتیجه دو عامل موثرتر و مهمتر از سایر عوامل بود؛ یک عامل که به پرسپولیس برمیگشت و یکی که در تیم سپاهان باعث شکست شد.
سپاهان این بازی را باخت، چون دقیقاً به سندروم شروع فصل دچار شده است. تیم محرم بازی رفت را با یک گل در اصفهان به پرسپولیس باخت، در حالی که در هفته نخست مقابل ملوان در انزلی به تساوی ۱-۱ رسیده و نتوانسته بود از برتری خود در نیمه دوم دفاع کند.
حالا درست مثل شروع فصل تیم نوید کیا از دو بازی اول تنها یک امتیاز دارد. دوباره با ملوان مساوی کرده و در خانه حریف تیم ۱۰ نفره قوی سپید نشد و دوباره به پرسپولیس با اختلاف یک گل باخت.
اما پرسپولیس این بازی را برد، چون ستارهای همچون اورونوف را داشت. اگرچه سپاهان نیز از بازیکنان گران قیمت و ستارههای بزرگ برخوردار است اما تفاوت کیفیت بازیکن در این مسابقه تعیین کننده نتیجه بود. پرسپولیس برد، چون اورونوف یک گل زد و یک گل ساخت و یک تنه هرچه خواست با خط دفاع سپاهان کرد.
اینجا را بخوانید: فرق بزرگ اورونوف با سرگیف؛ آقای گل ازبک اولین گلش را زد اما گلزن نبود!


