جمعه ۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۴
۰ |
۲

پیروز قربانی: مهم‌ترین چیز این بود که بازی را باختیم اما...

پیروز قربانی: مهم‌ترین چیز این بود که بازی را باختیم اما...
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی معتقد است علی‌رغم اینکه تیمش نتیجه را واگذار کرد اما فوتبال خوبی ارائه کرد.

پیروز قربانی سوم بهمن بعد از شکست برابر گل‌گهر سیرجان در هفته هفدهم لیگ برتر در نشست خبری اظهار کرد: یک‌سری باخت‌ها را نمی‌فهمم، گل‌های کمرشکن در بازی که همه جور در دست ما بود.

وی افزود: مهم‌ترین چیز این بود که بازی را باختیم اما فوتبال را نباختیم و این فوتبال برای آینده است و نقاط ضعف را پوشش می‌دهیم و ان‌شاءالله شرایط بهتر می‌شود.

وی افزود: گل‌های کمرشکن می‌خوریم، شاید روی یک‌سری از بازیکنان، تا به حال این حرف را نزدم. الان هم این حرف را نمی‌زنم.

سرمربی فجرسپاسی شیراز ادامه داد: فوتبالی که بازی کردیم قبل از گل اول خیلی خوب بود و بعد از گل یک مقدار فضا پیدا کردند، همه جوره توانستیم در ساختار آنها دور بزنیم اما اشتباهات کمرشکن پدر من را در آورده است.

وی همچنین گفت: ما در زمین حریف بازی کردیم، تیم حریف قبل از گل به محوطه ما نیامدند، بازی را تماشا کنید و متعصبانه قضاوت نکنید، ما در خانه حریف بازی کردیم و مالکیت و فضاهای هدف در دست ما بود و من یادم نمی‌آید قبل از گل کاری کرده باشند، متاسفانه روی اشتباهات خودمان باختیم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی