پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸
۰ |
۰

طعنه سنگین هواداران استقلال به مهاجم‌شان با واژه «زهردار»!

محمدرضا آزادی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عملکرد ضعیف مهاجمان استقلال در بازی‌های گذشته باعث شده تا طرفداران استقلال انتقاداتشان نسبت به خریدهای این فصل کادر مدیریتی باشگاه از طریق طنز مطرح کنند.

محمدرضا آزادی، دوکنز نازون و سعید سحرخیزان ۳ مهاجم نوک تیم استقلال هستند که در هفته‌های گذشته با عملکرد ضعیف خود صدای انتقاد همه هواداران و البته پیشکسوتان استقلال را بلند کرده‌اند. 

در این ارتباط حضور ثابت محمدرضا آزادی در بازی‌های اخیر در نوک پیکان خط حمله استقلال این موضوع را بیشتر روی اعصاب هواداران این تیم برده که چرا در شرایطی که این بازیکن حتی نمی‌تواند از توپ‌های ساده برای زدن ضربه به سمت چهارچوب دروازه استفاده کند لااقل از قلی‌زاده یا سحرخیزان در نوک پیکان خط حمله استفاده نمی‌شود. 

هواداران استقلالی که با توجه به سطح آگاهی و اشراف کاملی که به مسائل فنی فوتبال دارند خودشان کارشناسان فوتبال هستند برای اشاره به ناتوانی محمدرضا آزادی در امر گلزنی در شبکه‌های اجتماعی اعم از صفحات اینستاگرامی و یا کانال‌های تلگرامی هواداری برای او لقب مهاجم زهردار را انتخاب کرده و از این طریق به مدیریت و سرمربی استقلال طعنه می‌زنند که با وجود چنین مهاجمی هرگز استقلال به گل نمی‌رسد.

یادآور می‌شود؛ استقلال در ۴ هفته مسابقه دور برگشت تنها یک گل به ثمر رسانده و آن هم مقابل استقلال خوزستان توسط سامان فلاح مدافع میانی این تیم بوده است.

بیشتر بخوانید: حمله دوباره پیشکسوتان به مدیریت و ساپینتو/ این نفرات و سرمربی در حد استقلال نیستند

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

پربحث‌های هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها