چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
۰ |
۰

میلیونر شدن با اصلاح نکردن/ پیروز نشدن شیاطین سرخ، هواداران این یک نفر را خوشحال کرد

فرانک ایلت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فرانک ایلت که همچنان منتظر پنج برد متوالی منچستریونایتد است تا موهایش را کوتاه کند، درباره درآمد حاصل از این چالش توضیح می‌دهد.

فرانک ایلت، معروف به «یونایتد استرند»، مشخص کرد که از زمان آغاز چالش رشد مو، چقدر درآمد داشته است. این چالش از اکتبر ۲۰۲۴ آغاز شد؛ زمانی که او وعده داد تا زمانی که منچستریونایتد پنج بازی متوالی نبرد، موهایش را کوتاه نکند. در این مدت، او به یک چهره محبوب شبکه‌های اجتماعی تبدیل شد و به‌روزرسانی‌هایی در مورد موهایش را در حالی که تیم محبوبش در زمین نتایج خوبی نمی‌گرفت، منتشر می‌کرد.

این چالش نه تنها حس شوخ‌طبعی و هیجان را به طرفداران یونایتد بازگردانده، بلکه باعث شده برخی درباره درآمد او کنجکاو شوند. ایلت در تبلیغات و کمپین‌های مختلف حضور داشته و یک کسب‌وکار تجارت الکترونیک نیز راه‌اندازی کرده است. با این حال او به «سان» گفت: «من قطعاً میلیونری که بعضی‌ها تصور می‌کنند نیستم. درآمد این کار آنقدرها هم که تصور می‌شود نیست، و دلیل اصلی شروع آن هم پول نبود.»

ایلت درباره سختی‌های چالش افزود: «واقعی‌ترین مشکل، ناتوانی در دیدن درست بود. خوشبختانه فریم عینکم کمی جلوی موهایم را نگه می‌دارد، وگرنه خیلی وقت‌ها اصلاً نمی‌توانستم چیزی ببینم. واقعاً وقتش رسیده موهایم کوتاه شوند.»

فرانک همچنین اعلام کرد که بخشی از درآمد جمع‌آوری‌شده به خیریه کودکان «Little Princess Trust» اهدا خواهد شد. این خیریه کلاه‌گیس‌های رایگان به کودکانی که به دلیل سرطان یا دیگر بیماری‌ها موهایشان را از دست داده‌اند، ارائه می‌دهد. ایلت تاکنون حدود ۶۰۰۰ پوند برای این خیریه جمع‌آوری کرده و طول موهایش اکنون به ۲۵ سانتی‌متر رسیده که امکان اهدای آن را فراهم می‌کند.

او همچنین برنامه دارد به تولید محتوا ادامه دهد، گرچه نه به صورت روزانه، و قصد دارد محتوای مرتبط با فوتبال را تولید کند و احتمالاً به حوزه‌های دیگر نیز بپردازد.

اگر پنجمین برد یونایتد در دیدار مقابل وستهم رقم می‌خورد، نقطه پایانی برای این چالش بود و ایلت می‌توانست پس از ۱۵ ماه، موهایش را کوتاه کند و طرفداران شاهد پایان این چالش محبوب باشند. اما یونایتد و وستهم مساوی کردند و ایلت همچنان باید برای کوتاه کردن موهایش صبر کند.

بیشتر بخوانید: چالش کوتاه نکردن مو به نزدیک ۵۰۰ روز رسید؛ یک برد تا آزادی +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها