شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳
۰ |
۰

پیکان به مس خورد و چپ کرد/ امیدواری به بقا با دبل جبیره

پیکان به مس خورد و چپ کرد/ امیدواری به بقا با دبل جبیره
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مس رفسنجان با درخشش مهاجمان خود، پیکان را شکست داد و از منطقه سقوط فاصله گرفت.

روز دوم از هفته بیست‌ویکم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور امروز (شنبه) در حالی آغاز شد که دو دیدار همزمان در تهران و خرم‌آباد برگزار شد. یکی از این بازی‌ها بین تیم‌های پیکان و مس رفسنجان بود که با برتری ۲ بر صفر میهمان به پایان رسید.

تیم فوتبال مس رفسنجان با گل‌های رضا جبیره در دقیقه دوم و سامان نریمان جهان در دقیقه ۵۱ موفق شد سه امتیاز این دیدار خارج از خانه را از آن خود کند. این پیروزی در شرایطی به دست آمد که پیکان از دقیقه ششم به دلیل اخراج فرید امیری، ۱۰ نفره به کار خود ادامه داد.

این سومین پیروزی فصل برای مس رفسنجان بود؛ تیمی که در چهار هفته گذشته تنها یک امتیاز کسب کرده بود و شایعاتی درباره تغییر کادر فنی تیم به گوش می‌رسید. کسب این سه امتیاز حیاتی در برابر پیکان، فعلاً فشار را از روی دوش مجتبی جباری و همکارانش برداشته و فرصت بیشتری برای فرار از منطقه سقوط به آنها می‌دهد.

از طرف دیگر، پیکان همچنان روزهای دشواری را سپری می‌کند. خودروسازان در چهار هفته اخیر تنها توانسته‌اند استقلال را شکست دهند و سه باخت را متحمل شوند تا در حال حاضر در جایگاه سیزدهم جدول رده‌بندی لیگ برتر قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: ملوان زبل در تله خیبر افتاد/ رحمتی لبخند زد و زارع طعم شکست را چشید

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها