شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۱
۰ |
۰

ضعف مشترک در نیمه اول کار دست گل گهر و پرسپولیس داد

ضعف مشترک در نیمه اول کار دست گل گهر و پرسپولیس داد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به شکلی عجیب، هر ۳ گل نیمه اول بازی بزرگ هفته عینا به یک شکل ثبت شد.

چشم تمام فوتبالی های ایران در داخل و خارج کشور به سیرجان بود تا تکلیف بازی بزرگ هفته بیست و یکم مشخص شود. برنده این بازی به صدر جدول می‌رفت و حتی نمایندگان کشورمان در آسیا که بازی آنها به تعویق افتاده نیز نگاهشان به این بازی بود.

نیمه اول این بازی ۳ گل داشت که به شکلی عجیب، هر ۳ کاملا به یک شکل به ثمر رسید. روی موج دوم حمله و استفاده از توپ‌های سوم با یک شلیک سر ضرب و والی -ضرباتی که قبل زمین خوردن توپ شلیک می شود- که هر دو تیم نشان دادند در این کار تبحر دارند.

هر مربی در تمرینات، وظیفه مدافعان و هافبک دفاعی را مشخص می کند تا توپ های سوم در موج دوم حملات نصیب حریف نشود. هر دو گل گل گهر را از این منظر می توان تقصیر پورعلی گنجی،  ابرقویی و سرلک و باکیچ دانست اما آن طرف هم پاس با سر علیپور را سرگیف والی به تور چسباند.

گلهایی که در موج دوم حمله و با موفقیت در تصاحب توپ‌های سوم به ثبت می رسند، حاصل ضعف تیم مدافع و تبحر تیم مهاجم است پرسپولیس و گل گهر هر دو نشان دادند که در نقطه ضعف و قوت خود وجه مشترک دارند!

جالب اینکه در شروع نیمه دوم، گل گهر دوباره از همین مسیر به گل رسید، فقط این بار جای والی و روی هوا، توپ روی زمین به لطیفی فر رسید تا دبل کند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها