سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۷
۰ |
۰

۱۲ سال قبل در چنین روزی (۲۸ بهمن ۱۳۹۲)

خبرورزشی‌گردی| داود میرباقری: یک زمانی پرسپولیسی بودم و عاشق عابدزاده!

داود میرباقری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

داود میرباقری، کارگردان سرشناس ایرانی ۱۲ سال قبل از علاقه خود به پرسپولیس و احمدرضا عابدزاده گفته بود.

احمدرضا عابدزاده عقاب آسیا و یکی از چهره‌های فراموش‌نشدنی فوتبال ایران اواخر بهمن سال ۱۳۹۲ مهمان عوامل سازنده سریال «شاهگوش» شد و در لوکیشن معروف به کلانتری ملت حضور یافت.

از اواخر دهه ۸۰ ساخت سریال برای پلتفرم‌های نمایش خانگی پررنگ شد و در اوایل دهه ۹۰ برخی سازندگان این مجموعه‌ها در دعوت از چهره‌های سرشناس برای حضور در پشت صحنه کارهای خود با یکدیگر رقابت داشتند.

در همین راستا خبرورزشی ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ گزارشی کوتاه از حضور احمدرضا عابدزاده در پشت صحنه سریال شاهگوش منتشر کرد. سریالی که داود میرباقری، کارگردان سرشناس ایرانی و سازنده آثاری چون امام علی (ع)، مختارنامه، رعنا و گرگ‌ها کارگردانی آن را بر عهده داشت.

سنگربان اسبق تیم ملی، استقلال و پرسپولیس در لوکیشن معروف کلانتری ملت که بخش اعظمی از این سریال در آن‌جا می‌گذشت، حاضر شد و میرباقری ضمن استقبال گرم از او خطاب به عابدزاده گفت:

زمانی که پرسپولیسی بودم، تو عشق من بودی آقای عابدزاده. واقعا از بازی‌هایت و نمایشی که درون دروازه داشتی لذت می‌بردم.

جالب است بدانید در همان مقطع برخی نزدیکان داوود میرباقری تاکید داشتند این کارگردان یک پرسپولیسی دوآتشه بود ولی به خاطر عملکرد ضعیف پرسپولیس در اواخر دهه ۸۰ و ابتدای دهه ۹۰، تاکید داشت این پرسپولیس با تیمی که او می‌شناخت و عاشقش بود، کاملا متفاوت است.

بیشتر بخوانید: روایت احمدرضا عابدزاه از اجاره‌نشینی، ساندویچی خیابان شریعتی، سرپرستی ۵۰ کودک و...

خبرورزشی‌گردی| داود میرباقری: یک زمانی پرسپولیسی بودم و عاشق عابدزاده!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

عکس و گزارش تصویری