یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
۴ |
۰

اردلان آشتیانی: نفرات پرسپولیس بدن ندارند

این بازیکن سرعت پرسپولیس را می‌گیرد/ تیم اوسمار باز هم گل‌های تکراری خورد

پرسپولیس
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

کارشناس فوتبال کشورمان گفت: متاسفانه مدل گل خوردن‌های پرسپولیس شبیه به هم شده و این باعث می‌شود حریفان این تیم بتوانند راحت‌تر روی ضربات ایستگاهی به ما ضربه بزنند.

اردلان آشتیانی بازیکن اسبق تیم پرسپولیس در ارتباط با دلایل نتایج ضعیف این تیم طی هفته‌های دور برگشت رقابت‌های لیگ برتر اظهار داشت: پرسپولیس هفته‌ها بود که خوب نتیجه نمی‌گرفت و هواداران این تیم هم راضی نبودند خیلی‌ها انتظار برنده شدن پرسپولیس در بازی آخر این تیم مقابل خیبر را می‌کشیدند اما متاسفانه همه چیز برعکس شد.

وی افزود: هر چقدر تیم خیبر در بحث دوندگی فوق العاده بود و در ارتباط با کار پرس عالی کار می‌کردند پرسپولیس کاملاً برعکس عمل می‌کرد. حریف پرسپولیس در منطقه یک سوم جلوی زمین به قدری پرقدرت کار می‌کرد که اجازه نمی‌داد بازیکنان پرسپولیس از نیمه زمین رد شده و به دروازه شان نزدیک شوند.

آشتیانی ادامه داد: اسماعیل بابایی در دیدار فوق العاده ظاهر شد و در کنار مسعود محبی جنگ‌های میانه زمین را کاملاً برنده می‌شدند. متاسفانه پرسپولیس روی یک ضربه ایستگاهی و اشتباه پورعلی گنجی که تمرکزش بیشتر روی توپ بود نه بازیکن حریف، یه گل آسان خورد و به لحاظ ذهنی به هم ریخت. در آن لحظه احسان حسینی هم توانست به خوبی دروازه پرسپولیس را باز کند. البته بعد از گل توقع داشتیم پرسپولیس فشار بیاورد اما اصلاً چنین اتفاقی نیفتاد که این را می‌توان به خاطر وضعیت بد بدنی بازیکنان پرسپولیس توصیف کرد.

کارشناسی فوتبال کشورمان ادامه داد: از طرفی بازیکنان خیبر هم با تراکم زیادی که در خط دفاعی شان داشتند به خوبی حرکت‌های علیپور را شناسایی کرده بودند و اجازه نمی‌دادند پرسپولیس کاری بکند. در نیمه دوم پرسپولیس فشار بیشتری گذاشت و تعویض‌هایی هم که انجام داد خوب بود اما بیفوما و سروش رفیعی روز خوبی را پشت سر نگذاشتند و باعث شد تا خیبری‌ها بهتر عمل کنند.

در همین باره بخوانید: باخت‌های تلخ پرسپولیس؛ نقش حوادث دی ماه در نتایج شاگردان اوسمار/ چه عواملی باعث افت قرمزها شد؟

دنیل گرا

آشتیانی تاکید کرد: متاسفانه بیفوما با بازی کُند و ایستایی که دارد سرعت تیم ما را می‌گیرد و در کل مانع از جلو رفتن تیم می‌شود. در نهایت با این تعویض‌ها پرسپولیس توانست فشار را بیشتر کند اما متاسفانه روی یک ضد حمله و اشتباه مدافعان پنالتی دادیم و دروازه پرسپولیس دوباره باز شد. هرچند با آمدن اورونوف شرایط تیم ما بهتر شد و سرعت بازی افزایش پیدا کرد. با خلاقیتی هم که محمودی پس از ورود به زمین در ترکیب تیم پرسپولیس داشت پرسپولیس توانست شرایط بهتری پیدا کند.

بازیکن سال‌های گذشته پرسپولیس خاطرنشان کرد: یک زمانی بازیکن پرسپولیس در بازپس گیری توپ فوق العاده کار می‌کردند اما حالا می‌بینیم که این تیم به شدت در این بحث ضعیف شده و دیگر نمی‌تواند در شروع مجدد بازی توپ را از آن خودش کند. در نهایت اینکه این مدل گل خوردن پرسپولیس خیلی تکراری شده و تقریباً تیم‌ها روی ضربات ایستگاهی راحت می‌توانند به ما گل بزنند. نباید اینقدر روی ضربات ایستگاهی به حریف موقعیت داد.

آشیانی در ادامه گفت: پرسپولیس به یک هافبک وسط نیاز دارد کسی که هم بتواند بجنگد هم توپ‌ها را بگیرد و هم خوب پخش کند در غیر این صورت این تیم با همین وضعیت بدنی و این مدل گل‌های تکراری شرایط بدی پیش رو خواهد داشت و بعید است بتواند با این وضعیت حتی سهمیه آسیایی بگیرد.

بیشتر بخوانید: خوشحالی جالب تراکتوری‌ها از اوضاع برهم ریخته سرخابی‌ها

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها