سهراب بختیاریزاده، سرمربی تازه منصوبشده استقلال، در حاشیه تماشای دیدار تیمش مقابل مس رفسنجان از جایگاه ویژه ورزشگاه به پیروزی آبیپوشان پایتخت واکنش نشان داد.
بختیاریزاده با تبریک پیروزی به هواداران آبیپوش گفت: برد خوبی به دست آمد و باید به تلاش بازیکنان در نیمه دوم تبریک بگویم. در نیمه اول موقعیتهای گلزنی زیادی داشتیم که متأسفانه تبدیل به گل نشد، اما در نهایت نتیجه مطلوب حاصل شد. در بازیهای آینده قطعاً باید عملکرد بهتری از خود نشان دهیم.
در پاسخ به این سؤال که این پیروزی را به نام چه کسی باید ثبت کرد، سرمربی جدید استقلال به نقش موقت دستیار سابق خود اشاره کرد و اظهار داشت: آقا وریا زحمت هدایت تیم در این بازی را کشیده بود و این برد در واقع با هدایت او به دست آمد.
بیشتر بخوانید: مس رفسنجان ۰ - استقلال ۱/ آبیها با شکست قعرنشین صدرنشین شدند/ نوشداروی «وریا» قبل از پاگشای «سهراب»


