دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۲
۰ |
۰

۱۶ سال قبل در چنین روزی (۱۱ اسفند ۱۳۸۸)

خبرورزشی‌گردی| علی دایی: عابدزاده حق نشستن روی نیمکت را ندارد/ در پرسپولیس باش، ولی فقط برای یادداشت‌برداری!

علی دایی و احمدرضا عابدزاده
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی دایی، سرمربی اسبق پرسپولیس ۱۶ سال قبل تصریح کرد احمدرضا عابدزاده اجازه نشستن روی نیمکت این تیم را ندارد.

رابطه علی دایی و احمدرضا عابدزاده پس از این‌که شهریار در دی‌ماه ۱۳۸۸ هدایت پرسپولیس را بر عهده گرفت، بسیار سرد شد چون دایی تمایلی به استفاده از عابدزاده نشان نداد.

عابدزاده بعد از این‌که فهمید جایی در پرسپولیس علی دایی ندارد، از طریق مراجع قانونی دنبال زنده‌کردن مطالباتش رفت و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با رای خود باشگاه پرسپولیس را موظف به پرداخت طلب او کرد.

البته باشگاه هم مدعی شد او باید بابت دریافت مطالباتش به پرسپولیس کمک کند. خواسته‌ای که داستان جدیدی راه انداخت چون علی دایی زیر بار نشستن عقاب آسیا روی نیمکت نرفت و ۱۱ اسفند ۱۳۸۸ در این رابطه گفت:

آقای عابدزاده به واسطه قراردادی که دارد، می‌تواند سر تمرین حاضر شود و علاوه بر یادداشت‌برداری، از نظر آنالیز هم کمکمان کند ولی به هیچ عنوان حق نشستن روی نیمکت پرسپولیس را ندارد. او به کادر فنی پرسپولیس برنمی‌گردد و فقط در تمرینات می‌تواند به ما کمک کند.

البته عابدزاده هم زیر بار این ماجرا نرفت و کدورت میان طرفین در آن مقطع بیشتر شد...

بیشتر بخوانید: باید زمان جنگ ول می‌کردم و می‌رفتم خارج تا عزیز می‌شدم/ مگر اسرائیلی بودم که این‌کار را کردید؟/ همان قطبی برایتان خوب است که آبروی ایران را برد!

خبرورزشی‌گردی| علی دایی: عابدزاده حق نشستن روی نیمکت را ندارد/ در پرسپولیس بمان، ولی فقط برای یادداشت‌برداری!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها