جمعه ۷ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۵
۰ |
۲

کارشناسی داوری دیدار ایران – نیجریه/ گل مردود و روی طارمی پنالتی بود؟

کارشناسی داوری دیدار ایران – نیجریه/ گل مردود و روی طارمی پنالتی بود؟
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی میرزابیگی، کمک‌داور بین‌المللی سابق فوتبال ایران، سه صحنه حساس داوری دیدار دوستانه ایران و نیجریه را بررسی کرد.

در دیدار دوستانه مقابل نیجریه با نتیجه دو بر یک شکست خورد؛ مسابقه‌ای که چند صحنه بحث‌برانگیز داوری اعتراض بازیکنان و کادر فنی ایران، به‌ویژه مهدی طارمی را به همراه داشت. جهان آیدین، داور مطرح سوپرلیگ ترکیه، قضاوت این دیدار را برعهده داشت اما چند تصمیم او در جریان بازی محل انتقاد قرار گرفت.

هر سه صحنه مهم داوری با حضور طارمی رخ داد؛ جایی که این بازیکن دو مرتبه در محوطه جریمه نیجریه سرنگون شد اما داور هیچ‌یک را پنالتی تشخیص نداد. در صحنه دیگری نیز گل طارمی در دقیقه ۷۲ به دلیل خطای هند مردود اعلام شد.

علی میرزابیگی، کارشناس داوری و کمک‌داور بین‌المللی سابق، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزش سه این صحنه‌ها را بررسی کرد:

سرنگونی طارمی در دقیقه ۴۶

میرزابیگی گفت: در شروع نیمه دوم، طارمی به‌خوبی از تله آفساید فرار کرد و در موقعیت تک‌به‌تک با دروازه‌بان قرار گرفت. مدافع نیجریه‌ای با دست چپ او را کشید و هیچ تماس قانونی با توپ نداشت. البته افتادن طارمی مصنوعی بود، اما اصل خطا اتفاق افتاد و می‌توانست اعلام پنالتی شود.

برخورد مشکوک در دقیقه ۶۱

او درباره دومین صحنه مشکوک اضافه کرد: به‌دلیل زاویه نامناسب دوربین‌ها، محل دقیق برخورد پای دو بازیکن قابل تشخیص نیست و نمی‌توان قضاوت قطعی داشت.

گل مردود شده در دقیقه ۷۲

میرزابیگی درباره تصمیم داور در این صحنه اظهار داشت: توپ به دست طارمی برخورد کرد؛ اگرچه دست او در وضعیت طبیعی و نزدیک به بدن بود، اما چون پس از این لمس گل به ثمر رسید، تصمیم داور برای مردود کردن گل درست بود.

بیشتر بخوانید: ویدیو| پنالتی ایران سوخت؟/ داور ترکیه‌ای پنالتی نگرفت

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها