فدراسیون فوتبال کلمبیا خبر داد، خامس رودریگس ستاره کلمبیایی پس از بازی دوستانه مقابل فرانسه در روز یکشنبه، به دلیل کمآبی شدید در ایالت مینسوتا بستری شد.
خامس که اوایل امسال با قراردادی کوتاهمدت به تیم مینسوتا یونایتد پیوسته، در دیدار تدارکاتی جام جهانی که در لنداورِ مریلند برگزار شد، ۶۳ دقیقه در شکست ۳-۱ کلمبیا مقابل فرانسه بازی کرد.
طبق اعلام فدراسیون کلمبیا، او تا زمان بازگشت به مینیاپولیس در روز دوشنبه هیچ علائمی از خود نشان نداده بود. در بیانیه فدراسیون آمده است: «پس از برقراری ارتباط با یک مرکز درمانی در ایالت مینهسوتا تأیید شد که این هافبک به دلیل یک مشکل پزشکی غیرمرتبط با فعالیت ورزشی، تحت نظر پزشکان قرار گرفته است. یک روز پس از بازی مقابل فرانسه، بازیکن دچار کمآبی شدید شد که نیاز به بستری شدن به مدت ۷۲ ساعت برای مراقبتهای پیشگیرانه و روند بهبودی داشت.»
خامس رودریگس ۳۴ ساله پس از بازگشت از اردوی ملی به مینسوتا، با همراهی تیم پزشکی باشگاه، برای بررسی کامل آزمایشها و تشخیصها در بیمارستان بستری شد. او اکنون از بیمارستان مرخص شده و در خانه دوران نقاهت را میگذراند.
فدراسیون کلمبیا تأکید کرد که این موضوع به هیچیک از مصدومیتهای قبلی او مربوط نیست و در بیانیهاش نوشت: «لازم به تأکید است که این وضعیت به آسیبهای عضلانی-اسکلتی یا فعالیتهای فوتبالی او ارتباطی ندارد. خوشبختانه گزارش پزشکی فعلی نشاندهنده روندی مثبت و بهبودی تدریجی است.»
خامس همچنین در نخستین بازی کلمبیا در فیفادی ماه مارس حضور داشت و در شکست ۲-۱ مقابل کرواسی در اورلاندو، نیز ۶۳ دقیقه بازی کرد.
هافبک تهاجمی سابق رئال مادرید که سابقه آقای گلی در جام جهانی ۲۰۱۴ را داشته، تاکنون در این فصل دو بار بهعنوان بازیکن تعویضی برای مینسوتا در فصل جاری لیگ MLS به میدان رفته است.
بیشتر بخوانید: بینظمی و هرج و مرج در بلیتفروشی جام جهانی؛ هیچکس راضی نیست!


