یکشنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۳
۰ |
۰

بعد از پیروزی زیاد خوشحالی نکردیم؛ نمی‌دانم مشکل یامال چیست!

هانسی فلیک
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

بعد از پیروزی بارسلونا مقابل اتلتیکومادرید، هانسی فلیک در نشست خبری حاضر شد و عملکرد بازیکنانش را ستود.

هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، از پیروزی تیمش مقابل اتلتیکو مادرید در شنبه‌شب ابراز رضایت کرد؛ بردی که باعث شد آن‌ها با توجه به شکست رئال مادرید، با ۷ امتیاز اختلاف در صدر لالیگا فاصله بگیرند. با این حال او اشاره کرد که بازیکنانش در رختکن خیلی برای این برد جشن نگرفتند.

فلیک به‌طور کلی از عملکرد تیمش راضی بود، با وجود اینکه در نیمه دوم و با یک بازیکن کمتر، برای شکستن دفاع اتلتیکو دچار مشکل شدند.

او گفت: «ما مقابل تیمی با ۱۰ نفر بازی کردیم و هر کاری برای زدن گل انجام دادیم. آن‌ها با یک بازیکن کمتر خیلی خوب دفاع کردند، اما ما تا لحظه زدن گل تلاش کردیم. این سه امتیاز بسیار ارزشمند است. بازی در اینجا مقابل چنین تیم بزرگی و در این جو پرتنش آسان نیست. ما نشان دادیم چطور می‌خواهیم دفاع و حمله کنیم. بازی را کنترل کردیم. برای این کار، دفاع تیمی خوب هم مهم است. جرارد و پائو عملکرد خوبی داشتند.»

فلیک از اظهار نظر قطعی در مورد اختلاف ۷ امتیازی با رئال مادرید و قهرمانی خودداری کرد: «تیم خوشحال است و همه می‌دانند این امتیازها مهم بود، اما کار تمام نشده. بازی بعدی چهارشنبه است و خیلی مهم است. خوشحال هستیم، اما زیاد جشن نمی‌گیریم. من به نتیجه رئال مادرید توجهی ندارم، فقط تیم خودم برایم مهم است. بعد از بازی‌های ملی، بازیکنان در اختیار تیم‌های ملی بودند و این شرایط برای همه تیم‌ها سخت است، اما باید با آن کنار بیاییم.»

یکی از بحث‌برانگیزترین صحنه‌ها، کارت قرمز جرارد مارتین بود که پس از بازبینی VAR به کارت زرد تبدیل شد. فلیک گفت: «برای من واضح بود که او می‌خواست توپ را دفع کند و فکر نمی‌کنم خطا بود. در نهایت VAR دخالت کرد و به سود ما شد. از نظر من کارت قرمز نبود.»

او درباره گل روبرت لواندوفسکی و احتمال تمدید قراردادش عنوان کرد: «هنوز خیلی زود است. من از روبرت و همه بازیکنان راضی‌ام. هنوز چیزی تمام نشده و ۸ بازی باقی مانده.» و درباره مارکوس رشفورد افزود: «وضعیت او هم مثل روبرت است و باید تا پایان فصل صبر کنیم. او در این بازی توانایی‌اش در تک‌به‌تک را نشان داد و عملکرد خوبی داشت. از او راضی‌ام و باید به همین روند ادامه دهد.»

با وجود پیروزی، لامین یامال با ناراحتی زمین را ترک کرد. فلیک گفت: «دقیقاً نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد. احساسات زیاد بود. او تمام تلاشش را برای گل زدن کرد. همه چیز کامل نبود، اما همیشه تلاش می‌کرد و در دسترس بود. سه روز برای آماده‌سازی بازی بعدی زمان داریم و او حال بهتری خواهد داشت.»

سرمربی آبی‌واناری‌ها در مورد مصدومیت رونالد آرائوخو و مارک برنال توضیح داد: «در نهایت رونالد از زمین خارج شد. برنال از ناحیه مچ پا مشکل داشت. ما باید کار خودمان را انجام دهیم. هر بازی برای بردن است و آسان نیست. به انگیزه و تمرکز نیاز داریم.»

او درباره لیگ قهرمانان افزود: «می‌دانیم لیگ قهرمانان متفاوت است و هر بازیکن باید ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر تلاش کند. همه می‌خواهیم به نیمه‌نهایی برسیم. سه روز برای آماده‌سازی و استراحت داریم.»

بارسلونا چهارشنبه‌شب در بازی رفت یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در نوکمپ به مصاف اتلتیکومادرید می‌رود و بازی برگشت یک هفته بعد برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: محدودیت بارسلونا برای خرید ستاره تیم رقیب؛ بی‌پولی مشکل‌ساز شد!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها