یکشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۰
۰ |
۰

آخرین خبر از بازی دوستانه ایران - اسپانیا؛ دوباره با ماتادورها دوست شدیم!

آخرین خبر از بازی دوستانه ایران - اسپانیا؛ دوباره با ماتادورها دوست شدیم!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

احتمال بازی دوستانه بین ایران و اسپانیا در خرداد ماه با وجود این‌که لاروخا عراق را جانشین یوزها کرده، هنوز وجود دارد.

از مدت‌ها قبل قرار بود قبل از جام جهانی، به مصاف یک تیم مدعی و بسیار قدرتمند برود تا قلعه‌نویی و تیمش محکی جدی قبل از شروع رقابت‌های جام جهانی بروند.

از اسپانیا و پرتغال به عنوان گزینه‌های احتمالی حریف تدارکاتی خرداد ماه تیم ملی نام برده می‌شد ولی شروع جنگ همه برنامه‌ها را به هم ریخت و روند آماده‌سازی تیم ملی هم تغییر شکل داد. در حین جنگ اما، اسپانیا یکی از کشورهایی بود که ضمن محکوم کردن این اتفاق، اعلام کرد که در این جنگ هیچ نقشی در همراهی با آمریکا و اسرائیل نخواهد داشت.

در ادامه، روابط سیاسی تهران و مادرید وارد فاز تازه‌ای شد و به شدت تقویت گردید. از همین رو هم‌اکنون، تلاش‌هایی برای برگزاری یک دیدار دوستانه بین تیم‌های ملی فوتبال دو کشور در جریان است.

برنامه مسابقات اسپانیا در پنجره فیفا (خرداد ماه) هنوز کامل نشده و در صورت حصول نتیجه از مذاکرات، امکان برگزاری این بازی دوستانه در خرداد وجود دارد. فدراسیون‌های فوتبال ایران و اسپانیا در حال رایزنی و ارزیابی شرایط هستند تا بتوانند به مصاف هم بروند.

این رایزنی در حالی صورت می‌گیرد که چندی پیش عراق به‌عنوان یکی از رقبای اسپانیا در فیفادی آتی معرفی شد و بعید است تیم لوئیس دلافوئنته به دنبال بازی دوستانه دیگری با تیمی از آسیا باشد.

با این حال اگر این بازی قطعی شود، تیم ملی جدی‌ترین و بهترین بازی دوستانه خود را برگزار خواهد کرد و تیم قلعه نویی به مصاف لامین یامال و رفقا خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: چرا هیچ کشور مطرحی با تیم ملی بازی نمی‌کند؟/ آقای قلعه‌نویی راه حل ساده است

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها