دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۷
۲ |
۰

اعتراض حدادی در تمرین پرسپولیس: سهمیه‌های آسیایی ناعادلانه است +تصاویر

حضور پیمان حدادی در تمرین قرمزها
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدیرعامل پرسپولیس در تمرین این تیم حاضر شد و اعطای سهمیه به سه تیم بالای جدول را بدون مبنای قانونی و ناعادلانه خواند.

امروز ساعت ۱۱ تمرین تیم پرسپولیس در حالی به انجام رسید که پیمان حدادی در محل تمرین قرمزها حضور یافت و همراه با محسن خلیلی از عملکرد بازیکنان ارزیابی داشت و همچنین از حضور دو هفته‌ای آنها در زمین تمرین قدردانی کرد.

این در حالی است که انتظار میرفت حدادی با اظهارات گلایه‌آمیز در این تمرین حاضر شود و او به بازیکنان تیمش اعلام کرد که اعطای سهمیه به سه تیم بالای جدول مبنای قانونی ندارد و باشگاه پرسپولیس آن را عادلانه نمی‌داند.

حضور پیمان حدادی در تمرین قرمزها

او تا پایان تمرین در زمین باقی ماند و با کریم باقری هم دیدار صمیمانه داشت و از او بابت هدایت تمرین در غیاب اوسمار تقدیر کرد. حدادی همچنین اعلام کرد قرارداد پرسپولیس با اوسمار پابرجاست و او سرمربی پرسپولیس است.

بیشتر بخوانید: خداحافظی با پرسپولیس؛ خبری از لیگ نیست و تمرینات تعطیل شد

حضور پیمان حدادی در تمرین قرمزها

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۱
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • بهروز نبوی IR ۱۵:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۱
    خوب الان سازمان لیگ چکار کنه؟!بیا تیم ششم حدول بفرسته آسیا؟!, هنوز پرواز کشور برقرار نشده چطوری لیگ‌ برگزار کنه کدوم شهر ایران میتونه زمین تمرین کافی و استادیوم کافی برای متمرکز بودن بازی ها داشته باشه... اینکه میخوان‌سه تیم بالای جدول بفرستن آسیا به این دلیل هست که مطمینم بعد جام‌جهانی امکان برگزاری بازی های لیگ نیست

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها