سه‌شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۰
۸ |
۱

عواقب تصمیم جنجالی؛ مربیان و ستاره‌های لیگ برتری علیه فدراسیون و سازمان لیگ

عواقب تصمیم جنجالی؛ مربیان و ستاره‌های لیگ برتری علیه فدراسیون و سازمان لیگ
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اکثر مربیان و بازیکنان لیگ برتری مخالف انجام بازی ها بعد از جام جهانی هستند.

فدراسیون برای ادامه لیگ تصمیم عجیبی گرفت و لیگ را نیمه تمام رها کرد و مدعی شد بعد از جام جهانی ادامه بازی‌ها برگزار خواهد شد. اتفاقی که از همین حالا صدای خیلی‌ها را درآورده و به درستی مخالفان زیادی دارد. چند روز پیش در گزارشی مفصل نوشتیم که برگزاری لیگ بعد از جام جهانی به دلایل مختلف شدنی نیست. از اتمام قرارداد بازیکنان و احتمال مصدومیت آن‌ها به دلیل بدنسازی چندباره گرفته تا نداشتن انگیزه برای رفتن به رقابت‌های آسیایی و همزمانی با شروع فصل بعد لیگ برتر و سایر موارد.  دیشب هم محمد ربیعی، مهدی تارتار و سعید اخباری یک نظر مشترک درباره برگزاری لیگ برتر داشتند؛ اینکه ادامه لیگ بعد از جام جهانی شدنی نیست!

این در شرایطی است که پیش از این مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال مدعی شده بود ۱۴ باشگاه لیگ‌برتری طی نامه‌ای به سازمان لیگ اعلام کردند که اگر مسابقات لیگ برگزار نشود، بهتر است و به همین دلیل قرار شده بازی‌ها به بعد از دیدارهای تیم ملی در جام جهانی موکول شود! حالا نکته جالب اینجاست، شب‌گذشته نماینده ۳ تیم از ۱۶ تیم لیگ‌برتری مخالفتشان را با تصمیم سازمان لیگ در آنتن زنده اعلام کردند. به تراکتور، چادرملو و گل‌گهر، نام پرسپولیس را هم اضافه کنید که در بیانیه‌ای رسمی به این ماجرا اعتراض کرد.

همچنین چند تیم دیگر هم‌ قویا  مخالف از سر گیری لیگ بعد از جام جهانی هستند و معتقدند این کار شدنی نخواهد بود. در کنار تیم‌ها، پیگیری ما نشان می‌دهد اکثر ستاره‌های لیگ برتری هم به شدت مخالف برگزاری لیگ بعد از جام جهانی هستند و معتقدند نمی‌شود لیگ را در آن زمان برگزار کرد. مشخص نیست چرا فدراسیون تحت تاثیر بعضی تیم‌ها چنین تصمیمی گرفته و آیا برای اعلام زمان از سرگیری بازی‌ها، کار کارشناسی انجام داده یا خیر. هرچه که هست مربیان و بازیکنان لیگ برتری به شدت مخالف ایده فدراسیون هستند و شواهد هم نشان می‌دهد، ادامه لیگ بعد از پایان جام جهانی، بعید است برگزار شود.

بیشتر بخوانید: شانس بالای پدیده‌های پرسپولیس و استقلال برای حضور در جام جهانی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۳
  • امیر IR ۱۹:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۱
    بدترین لیگ تاریخ بود واقعا که حتی بعد از ۲۲ هفته هم مدعی های اصلیش مشخص نیست همون بهتر که نصفه تموم بشه
    • اکبر IR ۰۴:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۲
      اگه لیگ بعد از جام جهانی برگزار نشه باید استقلال به عنوان قهرمان لیگ معرفی بشه. همچنین استقلال در جام حذفی بالای 90درصد قهرمان جام حذفی میشه چون مدعیان اصلی همگی حذف شدن و باید بعد از جام جهانی حداقل جام حذفی برگزار بشه که استقلال هم قهرمان لیگ و هم قهرمان جام حذفی بشه و طبیعتا چون تو هر دو قهرمان شده پس قهرمان سوپرجام هم میشه مثل پرسپولیس که چند سال پیش بدون برگزاری بازی کاپ قهرمانی سوپرجام بهش دادن. استقلال 3 جام امسال می تونه بگیره که آقای تاجرنیا باید حواسش جمع باشه
  • بهروز نبوی IR ۲۰:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۱
    خوده فدراسیون هم میدونه نمیتونه لیک بعد جام جهانی برگزار کنه ولی برای اینکه فعلا از این مرحله عبور کنه این نقل کرده چون واقعا الانم امکان برگزاری لیگ نبود... هنوز پروازها به شرایط عادی در نیومده و برکزاری بازی ها بصورت متمرکز هم غیر ممکن چون زیرساخت های لازم برای شانزده تیم در یک شهر مهیا نیست از زمین تمرین بکیر تا استادیوم لازم برای هشت بازی..تازه سایه جنگ هم هنوز بالای سر ایران هست و هر لحظه ممکنه جنگ دوباره شعله ور بشه....یعنی سازمان لیگ واقعا چاره ای نداشت ... وگرنه خیلی دوست داشت لیگ برگزار کنه ولی وقتی نمیشه دیگه کاریش نمیشه کرد...
  • زیگزاگ IR ۰۴:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۲
    ماجرای برگزار نشدن لیگ و اینکه چه موقع ادامه اش برگزار بشه دو موضوع جداست. ۱۴ تیم با ادامه لیگ مخالف هستند ولی نگفتند بعد از جام جهانی برگزار بشه. نوسینده اینو در نظر نگرفته.
  • فقط ناصر حجازی IR ۲۳:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۲
    به نظر من همین جوری یک سهمیه آسیایی به پیزوری بدیم باور کنید تمام روزنامه ها و شبکه ها و سایت ها از سازمان لیگ و کار درستش تعریف میکنن و شانتاژها تموم میشه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها