جمعه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۱
۲ |
۱

صفر تا ۱۰۰ کارشکنی کانادا علیه فوتبال ایران/ واکنش تاج به شایعه دیپورت و نامه اینفانتینو و تایید ترامپ

صفر تا ۱۰۰ کارشکنی کانادا علیه فوتبال ایران/ واکنش تاج به شایعه دیپورت و نامه اینفانتینو و تایید ترامپ
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، درباره ماجرای سفر نیمه‌تمام هیأت ایرانی به کانادا توضیح داد و تأکید کرد که با وجود داشتن ویزا و امکان ورود، آن‌ها تصمیم گرفته‌اند به کشور بازگردند.

رئیس فدراسیون فوتبال ایران، در تشریح جزئیات ماجرای بازگشت خود و همراهانش از سفر به کانادا گفت که تمام اعضای هیأت ویزای ورود را در اختیار داشته‌اند و حتی مدارک‌شان در ترکیه نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

مهدی تاج افزود: همه ما ویزا داشتیم و حتی در ترکیه هم چک شد. به ما گفتند از شما سوالاتی داریم و پرسیدند شما سپاهی هستید.

وی ادامه داد: به آنها گفتیم در ایران ۹۰ میلیون سپاهی هستیم. آنها گفتند که بند ۱۷۹ مجموعه ما این است که این ارگان را تروریسم می‌نامیم راه نمی‌دهیم و گفتند این جزو قوانین کشور ما است.

تاج گفت: من گفتم تروریست کسی است که ۱۷۶ بچه را کشت و از یک بچه فقط یک کفش باقی ماند. به آنها گفتم من سیاسی نیستم اما او می‌گفت شما بحث سیاسی می‌کنید.

رئیس فدراسیون فوتبال ایران تصریح کرد: بعد از مدتی گفتند می‌توانید وارد شوید اما ما تصمیم گرفتیم که برگردیم. آنها ما را دیپورت نکردند و ما خودمان تصمیم به برگشت گرفتیم.

وی گفت: آقای ماتیاس، دبیرکل فیفا به ما زنگ زد و اینفانتینو در نامه‌ای رفتار کانادا را محکوم کرده است. من به دبیرکل گفتم اینکه فیفا مرعوب آمریکا باشد، یعنی فیفا خیلی ضعیف شده است. من در مسیر برگشت خیلی محکم با فیفا حرف زدم و آقای ممبینی حتی تعجب کرد. کردم پرچم ایتالیا را جای ما گذاشتند و فیفا هیچ کاری نکرد.

تاج گفت: دو بار گفتم ما به این جنگ افتخار می‌کنیم که ایستادگی کردیم. من حتی به دبیر کل فیفا گفتم به این جنگ افتخار می‌کنیم. ما به این خالی بودن خود در کنگره افتخار می‌کنیم. آن‌ها حق ندارند هیچ پرچمی جز پرچم کشور ما در ورزشگاه‌ها راه بدهند. شما نمی‌توانید یک نیروی مسلح پرافتخار کشور را تروریست خطاب کنید.

رئیس فدراسیون در خصوص اینکه بعد از این اتفاقات ایران به جام جهانی می‌رود یا نه؟ توضیح داد: قرار شد ۱۲ روز دیگر در مقر فیفا جلسه‌ای مفصل داشته باشیم.

تاج در مورد اظهارات اخیر ترامپ در تایید صحبت‌های اینفانتینو برای حضور ایران در جام جهانی بیان کرد: ترامپ در حدی نیست که بخواهد بگوید مشکلی برای حضور ما هست یا نیست و حضور در جام جهانی هدیه نیست. خوشحالم از ایتالیا که واکنش خوبی نشان داد و گفت باید در زمین برنده شویم. اینفانتینو در مجمع گفته که ایران حتما در جام جهانی هست و حتی برای خود من هم صحبت‌هایش را ارسال کرد.

رئیس فدراسیون ادامه داد: قرار بود ما در کنگره عکس شهدای مدرسه میناب را ببریم و حتی نامه شهدای میناب را قرائت کنیم.

تاج درخصوص اینکه با نقض آتش بس آیا ایران به جام جهانی می‌رود یا نه؟ گفت: در صورت نقض آتش بس ما آمریکا را تروریسم و کینه جو می‌دانیم چه در جام جهانی باشیم چه نه. ما نباید خجالت مردم را که شب‌ها در میدان هستند، بکشیم. مردم ما بزرگ هستند و باید صلاحیت نمایندگی از مردم را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: دونالد ترامپ حرف‌های عجیبش را پس گرفت؛ ایران تیم فوتبال خوبی دارد/ به جانی گفتم بگذارید بازی کنند!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها