انتخابات ریاست جمهوری در سال ۸۸ باید خرداد ماه همان سال برگزار میشد و حتما خودتان در جریان هستید که چه وقایعی بعد از آن به وقوع پیوست. در چنین شرایطی برخی سایتهای خبری روز ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ خبری بسیار جنجالی منتشر کردند.
طبق ادعای این سایتها، یک آقازاده که پدرش سمت بسیار مهمی در ساختار آن زمان ورزش ایران داشت، به واسطه اتهامات مالی و کارهای پیمانکاری پیرامون ساختوساز فضاهای ورزشی ایران بازداشت شده و رقم مورد بحث پیرامون پرونده مذکور بین ۵ تا ۲۰میلیارد تومان بوده است (در آن زمان قیمت دلار ۱۰۰۰ تومان بود).
این خبر در خبرورزشی هم منتشر شد و ساعت پایانی ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ چند سایت مدعی شدند فرد مورد نظر محسن علیآبادی، فرزند محمد علیآبادی بوده است. مردی که در آن زمان با حکم محمود احمدینژاد ریاست سازمان تربیت بدنی را بر عهده داشت. البته محسن علیآبادی بلافاصله مدعی شد اتهام بازداشت او اصلا صحت ندارد و در راستای تخریب چهره او و پدرش در آستانه انتخابات ریاست جمهوری مطرح شده است اما نکته مهم اینجاست که خبر مذکور حتی در مناظرههای تلویزیونی انتخابات ۸۸ نیز مطرح شد!
بیشتر بخوانید: ۳۰ سال در آرزوی گل زدن به استقلال بودم/ مهدی طارمی واقعا دیوانگی کرد/ طرفدار پرسپولیس بودم و عاشق مهدی هاشمینسب

