استقلال زمستان ۱۳۹۰ یک مدافع سیهچرده به نام جیلوید ساموئل را جذب کرد. بازیکنی که اهل ترینیداد و توباگو بود ولی تابعیت انگلیس را هم داشت و چند سال در لیگ برتر جزیره فوتبال بازی کرده بود.
ساموئل چند فصل در ایران بود و همراه با استقلال عنوان قهرمانی دوازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر را نیز کسب کرد اما ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ برخی سایتهای انگلیسیزبان که اخبار مربوط به لیگ برتر فوتبال انگلستان را پوشش میدهند، مدعی مرگ دلخراش این بازیکن شدند؛ آنها در گزارش خود نوشتند ساموئل هنگامی که فرزندانش را به مدرسه برد، در مسیر بازگشت دچار سانحه شد و اتومبیلش آتش گرفت. او تلاش زیادی کرد تا از ماشین خارج شود ولی نتوانست و بهواسطه همین حریق، دچار سوختگی شدیدی شده و فوت کرد.
این خبر هواداران استقلال را به شدت متاثر کرد و بازتاب رسانهای فراوانی هم داشت چون ساموئل اگرچه فوتبالیست خشنی بود ولی فوقالعاده مودب و حرفهای رفتار میکرد. البته نکته مهم اینجاست که پاییز همان سال ۹۷ چند سایت خارجی در مرگ جیلوید ساموئل تشکیک کرده و مدعی شدند او با یک هویت جدید در حوزه دریای کارائیب زندگی میکند! ادعایی که البته هیچ وقت به صورت رسمی تایید نشد.
بیشتر بخوانید: درگیری رحمتی و قلعهنویی در ورزشگاه آزادی/ اگر استقلال را نمیبردیم، روح آقاتختی عذاب میکشید!
