در هفتههای اخیر اخبار بسیاری درمورد تمدید قرارداد هانسی فلیک در باشگاه بارسلونا مطرح شده بود و درنهایت مدیران باشگاه چند روز پیش برای تمدید قرارداد با سرمربی آلمانی به توافق رسیدند و امروز این خبر به صورت رسمی تأیید شد.
سرمربی ۶۱ ساله بارسلونا که قراردادش تا ژوئن ۲۰۲۷ اعتبار داشت، حالا دوران حضورش را در سال ۲۰۲۸ به پایان خواهد رساند و گزینه تمدید برای یک فصل دیگر نیز در این قرارداد گنجانده شده است.
این مربی آلمانی که خانوادهاش نیز در بارسلونا احساس خوشحالی دارند، در دو فصل حضورش روی نیمکت این باشگاه کاتالانی پنج جام کسب کرده است: فصل گذشته لالیگا، جام حذفی اسپانیا و سوپرجام اسپانیا را برد و این فصل هم قهرمانی لیگ داخلی و سوپرجام برگزارشده در عربستان سعودی را جشن گرفت. فلیک در مجموع تمامی رقابتها در ۱۱۶ بازی هدایت بارسلونا را بر عهده داشته است، با آمار ۸۸ برد، ۱۰ تساوی و ۱۸ شکست. او همچنین ۳۱۷ گل زده و ۱۳۲ گل خورده را نیز در طول این مدت در کارنامهاش ثبت کرده است.
فلیک پس از تمدید قراردادش گفت: «ادامه این مسیر برای من یک افتخار است.»
او از اعتماد باشگاه تشکر کرد و تأکید داشت که هدفش کسب جامهای بیشتر با بارسلونا است. سرمربی آلمانی همچنین از ثبات پروژه ورزشی باشگاه و همکاری خوبش با دکو و تیم مدیریتی صحبت کرد. او درباره هواداران هم گفت: «فضای فوقالعادهای بین ما و هواداران وجود دارد و فصل آینده برای تحقق رؤیاهایمان همه چیز را خواهیم داد.»
بیشتر بخوانید: بارسلونا تاریخ جدیدی نوشت؛ فلیک: به این دلیل مردم عاشق بارسا هستند

