علی علیپور در دو فصل اخیر و بعد از بازگشت دوباره به پرسپولیس، بهترین گلزن این تیم بود. از همین رو طبیعی بود که این بازیکن به تیم ملی دعوت شود.
در زمان کیروش و اسکوچیچ، علیپور در رده ملی کمتر مورد توجه قرار میگرفت. با این وجود قلعهنویی در اکثر اردوهای اخیر علیپور را دعوت کرد و به او میدان داد. عدم گلزنی علیپور در دیدارهای آخر با پیراهن پرسپولیس، تردیدهایی را در خصوص رفتن او به جام جهانی ایجاد کرد.
قلعهنویی نه تنها علیپور را در فهرست ۳۰ نفره خود قرار داد و او را به اردوی ترکیه برد؛ بلکه با خط زدن مغانلو و عدم دعوت از سردار آزمون، لطف بزرگی به مهاجم پرسپولیس کرد.
حالا میشود گفت که علیپور به احتمال زیاد راهی آمریکا می شود و خیال ستاره پرسپولیس تا حدود زیادی راحت شده است. علیپور دیگر نیازی ندارد که با رقبای گردن کلفتش در خط حمله بجنگد و شانس او برای قرار گرفتن در فهرست نهایی، بسیار بالاست.
بیشتر بخوانید: واکنش تلخ سردار آزمون به یک جدایی غیرمنتظره؛ تغییرات در پروفایل اینستاگرام، حذف لباس تیم ملی و ۲ آنفالوی مشکوک!
