جمعه ۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۳
۰ |
۰

پایان رسمی یک دوران بزرگ در تاریخ فوتبال؛ پپ گواردیولا از منچسترسیتی جدا شد

جدایی پپ گواردیولا از منچسترسیتی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه منچسترسیتی به صورت رسمی اعلام کرد که پپ گواردیولا پس از ۱۰ سال پرافتخار از جمع سیتیزن‌ها جدا خواهد شد.

باشگاه منچسترسیتی با انتشار بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد پپ گواردیولا پس از یک دهه حضور روی نیمکت این تیم، در پایان فصل از سمت سرمربیگری کناره‌گیری خواهد کرد.

این مربی اسپانیایی که از سال ۲۰۱۶ هدایت سیتی را برعهده داشت، در این مدت موفق شد ۲۰ جام مهم از جمله لیگ برتر انگلیس، لیگ قهرمانان اروپا، جام حذفی و سایر افتخارات داخلی و بین‌المللی را کسب کند و دوران طلایی بی‌سابقه‌ای را در تاریخ باشگاه رقم بزند.

با وجود جدایی از سمت سرمربیگری، گواردیولا ارتباط خود را با گروه سیتی فوتبال حفظ خواهد کرد و به عنوان سفیر جهانی این مجموعه فعالیت خواهد داشت.

در طول دوران حضور او، منچسترسیتی رکوردهای متعددی را در فوتبال انگلیس شکست و به یکی از قدرت‌های اصلی فوتبال اروپا تبدیل شد؛ از جمله کسب سه‌گانه تاریخی در فصل ۲۰۲۳-۲۰۲۲ و چهار قهرمانی پیاپی لیگ برتر.

گواردیولا در واکنش به این تصمیم، این دوران را سرشار از خاطرات، تلاش و موفقیت توصیف کرد و از هواداران و باشگاه بابت حمایت‌هایشان در طول این سال‌ها تشکر کرد و نوشت:

وقتی رسیدم، اولین مصاحبه‌ام با نوئل گالاگر بود. از خودم فکر کردم: باشه… نوئل اینجاست؟ این قرار است جالب باشد.

و چه زمانی را با هم گذراندیم. از من دلیل رفتنم را نپرسید. دلیلی وجود ندارد، اما در اعماق وجودم می‌دانم که زمانش رسیده. هیچ چیز ابدی نیست؛ اگر بود، من اینجا می‌ماندم. ابدی چیزی است که در احساسات، مردم، خاطرات و عشقی که به منچسترسیتی دارم باقی می‌ماند.

این شهر با کار ساخته شده است؛ با تلاش. آن را در رنگ آجرهایش می‌بینید. در مردمی که زود سر کار می‌روند و دیر برمی‌گردند. در کارخانه‌ها، در خانواده‌های پانکهِرست، در اتحادیه‌ها، در موسیقی. در انقلاب صنعتی و اینکه چگونه جهان را تغییر داد. فکر می‌کنم من و تیم‌هایم این را درک کردیم.»

ما کار کردیم، رنج کشیدیم، جنگیدیم و همه چیز را به روش خودمان انجام دادیم.

تلاش شکل‌های مختلفی دارد؛ سفر به بورنموث وقتی لیگ را از دست دادیم و شما آنجا بودید. سفر به استانبول، و شما باز هم آنجا بودید.

یادمان نرود حمله منچستر آرنا، زمانی که این شهر به جهان نشان داد قدرت واقعی چیست؛ نه خشم، نه ترس، بلکه عشق، اتحاد و همبستگی.

یادم نمی‌رود که مادرم را در دوران کرونا از دست دادم و این باشگاه مرا در آن دوران نگه داشت. هواداران، کارکنان، مردم منچستر، شما به من قدرت دادید وقتی بیشترین نیاز را داشتم. کریس، فرزندانم، خانواده‌ام، همیشه کنارم بودید. خالـدون، تو هم همین‌طور.

بازیکنان هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنند؛ تک‌تک لحظات، من، کادر فنی‌ام، این باشگاه، همه چیز. آنچه انجام دادیم برای همه شما بود و شما فوق‌العاده بودید. شاید هنوز ندانید، اما در حال ساختن یک میراث هستید.

پس حالا که زمانم به پایان می‌رسد، خوشحال باشید. گروه Oasis دوباره برگشته است.

خانم‌ها و آقایان، ممنون که به من اعتماد کردید.

ممنون که مرا به جلو هل دادید.

ممنون که دوستم داشتید.

تونی والش در شعر فراموش‌نشدنی‌اش گفت: اینجا همان مکان است. ببخشید تونی، اما این مکان من است.

نوئل… حق با من بود.

خیلی خیلی لذت‌بخش بود.

دوستتان دارم.

به این ترتیب، یکی از موفق‌ترین دوره‌های مربیگری تاریخ فوتبال با جدایی یکی از پرافتخارترین سرمربیان این ورزش به پایان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: مقصد آینده گواردیولا کجاست؛ ایتالیا، فرانسه، اسپانیا یا برزیل؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها