شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۰
۰ |
۰

آخرین اخبار از مصدومان تیم ملی/ چشمی چه کرد و میلاد کجا بود

تمرین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اعضای تیم ملی در حالی چهارمین جلسه تمرینی خود را پشت سر گذاشتند که دو تن از بازیکنان قلعه نویی در محل تمرین حضور نداشتند.

تیم ملی فوتبال کشورمان چهارمین جلسه تمرینی خود را عصر روز جمعه اول خرداد در ورزشگاه تایتانیک شهر آنتالیا پشت سر گذاشت. 

شاگردان امیر قلعه نویی در این جلسه تمرینی به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند در حالی که دو تن از بازیکنان با تجربه و اصلی در جمع نفرات امیر قلعه نویی غیبت داشتند. 

میلاد محمدی مدافع پرسپولیسی تیم ملی که به تازگی دچار مصدومیت شده روز گذشته همراه با پزشک تیم ملی در محل اقامت این تیم در هتل مشغول فیزیوتراپی بود و به همین خاطر نتوانست مثل روزهای قبل در جمع هم تیمی‌هایش حضور پیدا کند. 

گفته می‌شود میلاد محمدی ظرف روزهای آینده به شرایط بهتری دست پیدا می‌کند و قطعاً می‌تواند تیم ملی را در مرحله نهایی اردوی تیم ملی در آمریکا برای بازی‌های جام جهانی همراهی کند. 

اما روزبه چشمی دیگر غایب تمرین تیم ملی بود که دیروز به صورت مجزا به کلینیک رفت و در آن مکان مشغول کارهای بازتوانی شد. 

لیزرتراپی و ماساژ از دیگر برنامه‌های روزبه چشمی در کلینیک بود تا در صورت امکان، مشکل به وجود آمده در عضله همسترینگ این بازیکن از بین برود. گرچه پیش بینی‌ها حاکی از آن است که احتمالاً روزبه چشمی از این نظر فعلاً نمی‌تواند امیدوار به بازگشت زودهنگام به تمرینات تیم ملی باشد. 

بیشتر بخوانید: لژیونرهای تیم ملی در سفارت آمریکا

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها