سه‌شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۰
۱ |
۱

عقرب‌ها به آنتالیا رسیدند؛ دیدار حساس با ایران در راه است

تیم ملی گامبیا در ترکیه
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بازیکنان گامبیا برای دیدار دوستانه با ایران در آنتالیا وارد ترکیه شدند.

فدراسیون فوتبال گامبیا خبر داد که اولین گروه از بازیکنان این تیم ملقب به «عقرب‌ها»، برای برپایی اردوی آماده‌سازی و دیدار دوستانه مقابل ایران وارد آنتالیای ترکیه شدند.

تیم ملی گامبیا قرار است روز شنبه در دیداری دوستانه به مصاف تیم ملی ایران برود؛ مسابقه‌ای که در شهر آنتالیا برگزار خواهد شد و بخشی از برنامه آماده‌سازی ایران برای جام جهانی محسوب می‌شود.

فدراسیون فوتبال گامبیا پیش‌تر این بازی را یکی از مهم‌ترین مسابقات دوستانه تاریخ این تیم مقابل یک حریف غیرآفریقایی توصیف کرده بود و حالا با ورود نخستین گروه از اعضای کاروان «عقرب‌ها» به ترکیه، اردو رسماً آغاز شده است. این دیدار برای ایران هم از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که نخستین بازی دوستانه جدی بعد از فیفادی فروردین خواهد بود.

تیم ملی گامبیا در ترکیه

ایران که حضورش در جام جهانی ۲۰۲۶ را قطعی کرده، این مسابقه را در مسیر آماده‌سازی برای جام جهانی برگزار می‌کند و گامبیا نیز به دنبال آماده‌سازی برای رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آفریقاست.

جالب است بدانید همه بازیکنان تیم گامبیا از نفرات لژیونر تشکیل شده‌اند و در تیمهایی مانند یانگ بویز، برایتون، ساسولو، سن پائولی و... حضور دارند.

بیشتر بخوانید: ۱۱ لژیونر اروپایی سرشاخ با ایران؛ لیست مالی اعلام شد

تیم ملی گامبیا در ترکیه

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها