شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۵
۰ |
۰

۱۴ سال قبل در چنین روزی (۹ خرداد ۱۳۹۱)

تونل زمان| در نبود مدیرعامل سرمربی استقلال عوض شد/ زرینچه: با این کارشان دیگر در هیئت‌مدیره نمی‌مانم!

جواد زرینچه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

استقلال ۱۴ سال قبل در نهمین روز خرداد با یک چالش خیلی عجیب مواجه شد و پرویز مظلومی در فرآیندی بسیار خاص جای خود را به امیر قلعه‌نویی داد!

با وجود قهرمانی در جام حذفی، عدم دستیابی به کاپ یازدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر موجب شد مدیران باشگاه استقلال تصمیم به تعویض سرمربی خود بگیرند. تعویضی که البته به عجیب‌ترین شکل ممکن صورت گرفت.

در ۹ خرداد ۱۳۹۱ این خبر مطرح شد که امیر قلعه‌نویی از تراکتور جدا می‌شود و به جای پرویز مظلومی هدایت استقلال را بر عهده خواهد گرفت. خبر فوق ساعاتی بعد تایید شد و البته به موازات آن، جواد زرینچه کاپیتان اسبق آبی‌پوشان که در آن مقطع یکی از اعضای هیئت‌مدیره این باشگاه بود از سمت خود استعفا داد.

زرینچه همان‌روز با تایید کناره‌گیری خود به خبرنگاران گفت: من نمی‌توانم دروغ بگویم و با هواداران استقلال صادق نباشم. واقعیت امر این است که در رابطه با کنار گذاشتن آقای مظلومی، موضوع با ما مطرح نشد بلکه فقط برخی از اعضای هیئت‌مدیره در جریان بودند و خودشان شبانه با حضور در منزل امیر قلعه‌نویی، توافقات لازم را با این مربی صورت دادند! وقتی چنین چیزی را شنیدم، اعلام کردم که دیگر نمی‌توانم در هیئت‌مدیره باشم چون احساس کردم تصمیمات خارج از این جمع گرفته می‌شود یا این‌که حداقل همه اعضا در جریان تصمیمات قرار نمی‌گیرند. به همین خاطر استعفایم را به وزارت ورزش تقدیم کردم.

نکته عجیب‌تر در مورد فرآیند مذکور این‌که امیر در نهم خرداد ۱۳۹۱ در حالی سرمربی استقلال شد که علی فتح‌الله‌زاده ایران نبود و همراه با وزیر وقت ورزش به ترکیه سفر کرده بود! در واقع بدون حضور مدیرعامل برای استقلال سرمربی انتخاب کردند و به فتح‌الله‌زاده گفتند باید با این مربی کار کنی! البته برخی افراد مدعی‌اند حاجی قبل از سفر به ترکیه در جریان قرار گرفته بود و نسبت به انتخاب امیر چراغ سبز نشان داد.

بیشتر بخوانید: قلعه‌نویی: دیگر کاری به کار استقلال ندارم/ بابت کارهایی که کردم سر هیچ‌کس منت نمی‌گذارم!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها