سه‌شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۴
۰ |
۰

جنگ رسانه‌ای بارسلونا و اتلتیکو بر سر خولیان آلوارس

خولیان آلوارس
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

جنجال میان بارسلونا و اتلتیکو مادرید بر سر خولیان آلوارس با رد و تأیید متقابل درباره یک پیشنهاد ۱۰۰ میلیون یورویی بالا گرفته و به یک اختلاف رسانه‌ای جدی بین دو باشگاه تبدیل شده است.

پس از آن‌که اتلتیکومادرید با لحنی طعنه‌آمیز تلاش‌های بارسلونا برای جذب ستاره خود، خولیان آلوارس، را زیر سوال برد، اکنون باشگاه کاتالانی نیز به این جنجال واکنش نشان داده است. اتلتیکو تأکید کرده بود که هیچ پیشنهادی برای این مهاجم دریافت نکرده و اساساً موضوع انتقال او را بی‌اساس می‌داند؛ اما این ادعا از سوی بارسلونا مورد تأیید قرار نگرفته و اختلاف نظر میان دو باشگاه شکل گرفته است.

ماجرا از روز جمعه آغاز شد؛ زمانی که چندین رسانه معتبر گزارش دادند بارسلونا پیشنهادی در حدود ۱۰۰ میلیون یورو برای جذب آلوارس به اتلتیکومادرید ارائه کرده است. این پیشنهاد به‌عنوان یک «پیشنهاد اولیه» مطرح شده بود تا روند مذاکرات احتمالی آغاز شود. با این حال، تنها چند ساعت بعد، اتلتیکو مادرید با انتشار مجموعه‌ای از پیام‌ها در شبکه‌های اجتماعی این گزارش‌ها را به سخره گرفت. این باشگاه نه‌تنها تأکید کرد هیچ پیشنهادی از بارسلونا دریافت نکرده، بلکه بار دیگر یادآور شد که آلوارس در برنامه‌های تیم جایگاه مهمی دارد و بند فسخ قرارداد او نیز ۵۰۰ میلیون یورو تعیین شده است.

در ادامه این تنش رسانه‌ای، روزنامه موندو دپورتیوو  گزارش داد که بارسلونا به‌صورت رسمی به آن‌ها تأیید کرده است که پیشنهاد ۱۰۰ میلیون یورویی واقعاً در همان روز جمعه برای اتلتیکو ارسال شده است. بر اساس این گزارش، منابع داخلی باشگاه بارسلونا که از نظر این رسانه «بسیار معتبر و قابل اعتماد» هستند، صحت ارسال این پیشنهاد را تأیید کرده‌اند. گفته می‌شود این پیشنهاد از طریق ایمیل و خطاب به مدیر ورزشی اتلتیکو، متئو آلمانی، ارسال شده است.

با وجود این اختلاف روایت‌ها، بارسلونا تمایلی ندارد این موضوع به یک جدال علنی و رسانه‌ای میان دو باشگاه تبدیل شود. در نوکمپ نگرانی‌هایی وجود دارد که ادامه این تنش می‌تواند واکنش‌های تندتری از سوی اتلتیکو به همراه داشته باشد و روند مذاکرات احتمالی را دشوارتر کند. به همین دلیل، رویکرد بارسلونا ادامه پیگیری این انتقال به شکلی آرام، حرفه‌ای و بدون ورود به درگیری‌های رسانه‌ای عنوان شده است.

در مجموع، هرچند بارسلونا خولیان آلوارس را به‌عنوان یکی از گزینه‌های اصلی خود برای تقویت خط حمله و پست شماره ۹ در نظر گرفته، اما به نظر می‌رسد این باشگاه برای هر پیشنهاد خود سقف مالی مشخصی دارد. در صورتی که اتلتیکو همچنان بر موضع سخت‌گیرانه خود پافشاری کند و حاضر به مذاکره نباشد، بارسلونا احتمالاً ناچار خواهد شد به سراغ گزینه‌های جایگزین در بازار نقل‌وانتقالات برود.

بیشتر بخوانید: جنگ اتلتیکو و بارسلونا بالا گرفت/ مادریدی‌ها با این تصاویر کاتالان‌ها را مسخره کردند!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها