پس از قهرمانی مقتدرانه و بدون شکست استقلال در بیستویکمین دوره رقابتهای لیگ برتر، اتفاقی عجیب و تکاندهنده در این مجموعه به وقوع پیوست که هواداران را شوکه کرد.
فرهاد مجیدی که توانسته بود مقتدرانهترین قهرمانی تاریخ لیگ برتر را با استقلال کسب کند (و تا همین امروز هم رکورد او به عنوان تنها سرمربی که تیمش بدون شکست به مقام قهرمانی این پیکارها رسیده همچنان پابرجاست) بلافاصله پس از دستیابی به این افتخار ارزشمند اعلام کرد که ترجیح میدهد دیگر در استقلال مربیگری نکند و به امارات برگردد تا هدایت تیم اتحاد کلبا را بر عهده بگیرد.
در چنین شرایطی مصطفی آجرلو، مدیرعامل وقت باشگاه استقلال برای انتخاب جانشین او دست به کار شد و ۲۰ خرداد سال ۱۴۰۱ سایتهای خبری پرتغالی خبر از نهاییشدن توافق استقلال با ریکاردو ساپینتو، ملیپوش اسبق این کشور دادند.
خبر آنها درست بود چون ساپینتو به ایران آمد و در لیگ بیستودوم هدایت آبیپوشان را بر عهده گرفت. حضوری بسیار پرسروصدا و جنجالی که در نهایت فقط یک سوپرجام برای آبیها به ارمغان آورد. البته ناگفته پیداست که این مربی خبرساز پرتغالی، تابستان پارسال هم به استقلال پیوست و تا اول اسفند ۱۴۰۴ سکاندار آبیپوشان بود.
بیشتر بخوانید: به پرسپولیسیها گفتم از پولی که خودم ساختم پولم را بدهید/ کار کردم، افتخار آفریدم، حالا حقم را میخواهم

