چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۷
۰ |
۰

واکنش محبی به حواشی شادی گل جنجالی در لس‌آنجلس +عکس

محمد محبی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد محبی، گلزن دوم تیم ملی ایران در دیدار برابر نیوزلند، به حواشی ایجادشده پیرامون شادی گل خود واکنش نشان داد و تأکید کرد که از این حرکت هیچ قصد و غرض خاصی نداشته است.

محمد محبی پس از جنجال‌های به وجود آمده درباره شادی گل خود در دیدار تیم ملی ایران مقابل نیوزلند، با انتشار پیامی در صفحه شخصی‌اش به این حواشی واکنش نشان داد.

مهاجم تیم ملی که گل دوم ایران را در تساوی ۲-۲ برابر نیوزلند در گروه G جام جهانی ۲۰۲۶ به ثمر رساند، پس از پایان مسابقه با انتقاد برخی کاربران مواجه شد؛ انتقادهایی که به نوع شادی گل او و حرکت نمادین شلیک با دست مربوط می‌شد.

محبی در واکنش به این حواشی، با ادبیات خودش نوشت: «شادی گل دیروز به دور از قصد و غرض خاصی فقط شادی بعد از گل بود مثل تمام بازیکنای دیگه و من همیشه به تمام ایرانیان عزیز با هر عقیده و نظر احترام میزارم و دوسشون دارم و بازم تشکر می کنیم بابت حمایت بی نظیر دیروزتون در لس آنجلس.»

بیشتر بخوانید: گلایه محبی بعد از بازی با نیوزیلند: ۲ روز پیش باید می‌آمدیم آمریکا!

استوری محمد محبی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها